Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Gjerpen og Nærbø ble første elitelag ut av NM

Gjerpen (kvinner) og Nærbø (menn) klarte seg ikke gjennom 3. runde i sesongens NM.

De siste kampene i runden ble spilt onsdag kveld. Tromsø (kvinner) er eneste 2. divisjonslag som fortsatt er med i kampen om NM-tittelen.

Lag som er videre til 4. runde kvinner: 
Aker Topphåndball, Byåsen Håndball Elite, Fana, Follo HK Damer, Fredrikstad Bkl., Molde Elite, Oppsal, Sola, Storhamar Håndball Elite, Tertnes Håndball Elite, Vipers Kristiansand (Våg Elite) fra Rema 1000-ligaen, 1. divisjonslagene Fjellhammer, Flint Tønsberg, Grane Arendal, Rælingen og 2. divisjonslaget Tromsø. Se oversikt over kamper/resultater

Trekningen av 4. runde streames live på Norges Håndballforbunds Facebookside kl. 17.00.

Lag som er videre til 4. runde menn: 
Bækkelaget Håndball Elite, Drammen, Elverum, Fold-St.Hallvard, Follo HK, FyllingenBergen, Halden Topphåndball, Haslum HK, Kolstad, Runar Sandefjord, ØIF Arendal Elite fra Rema 1000-ligaen og 1. divisjonslagene Bodø HK, Fjellhammer, Kristiansand Topphåndball, LFH09 og Viking TIF. Se oversikt over kamper/resultater

Trekningen av 4. runde streames live på Norges Håndballforbunds Facebookside torsdag 12.09 kl. 17.30.

Mer om NM Senior