Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

SPEKTRUM-FEST: Elverum er regjerende norgesmester for menn. Foto: Ørn E. Borgen / NTB Scanpix
SPEKTRUM-FEST: Elverum er regjerende norgesmester for menn. Foto: Ørn E. Borgen / NTB Scanpix

NM-trekningen: Elverum møter Kristiansand

NM-kvartfinalene for menn byr på en rekke godbiter. Det ble klart under kveldens trekning i Stavanger.

Regjerende norgesmester Elverum skal møte 1. divisjonslaget Kristiansand Topphåndball, mens den andre fjorårsfinalisten Halden Topphåndball får besøk av vinneren av oppgjøret Bodø HK-Runar Sandefjord. De to sistnevnte lagene spiller den siste åttendedelsfinalen i Bodø torsdag kveld.

OPPDATERT: Runar slo Bodø 36-25, og er dermed videre til kvartfinalen.

I tillegg vil REMA 1000-ligaens tetlag Drammen HK få besøk av Haslum HK til det som blir en interessant affære i Drammenshallen, pluss at trekningen ga en godbit i form av et byoppgjør mellom Oslo og Bergen:

FyllingenBergen tar turen over fjellene for å møte Bækkelaget i hovedstaden.

Det ble klart da NM-kvartfinalene for menn ble trukket i Stavanger torsdag kveld. Trekningen, som ble streamet direkte på Håndballjentenes Facebook-konto, fant sted i forkant av Intersport Cup-premieren mellom Norge og Argentina i DNB Arena i Stavanger. Det oppgjøret har avkast 18.25 torsdag kveld, og kan sees på TV 2.

Slik skal kvartfinalene i NM Menn spilles:
Halden Topphåndball – Runar Sandefjord
Elverum – Kristiansand Topphåndball
Bækkelaget Håndball Elite – FyllingenBergen
Drammen HK – Haslum HK

Førstnevnte lag har hjemmebane. Oppgjørene vil bli spilt onsdag 16. oktober, med unntak av én kamp som blir flyttet til torsdag 17. oktober for visning på TV 2s kanaler. Hvilken match det blir, avgjøres senere.

OPPDATERT 27. september: Drammen HK - Haslum HK er berammet til torsdag 17. oktober.

PS: NM-finalene 2019 spilles i Oslo Spektrum søndag 29. desember.