Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Håndball-EM: Slipper flere langsidebilletter

Billetter som var holdt av til deltakende nasjoner i EM i Trondheim, ble mandag lagt ut for salg.

Helt siden billettsalget til EHF EURO 2020 startet i oktober 2018 har antallet tilgjengelige tribuneseter i Trondheim Spektrum sunket, dag for dag. Nå tilgjengeliggjøres imidlertid flere billetter av eksklusivt slag:

Deltakernasjonene har sortert sine behov, og en del av landene har valgt å ta ut færre plasser enn de hadde fått reservert. Disse billettene frigis dermed til det åpne markedet. Det skjer mandag 23. september klokken 14.00.

Billetter til herrenes EHF EURO 2020 kan du kjøpe her!

– Vi forbereder oss på storinnrykk. Interessen for å se Håndballgutta og andre verdensstjerner i et mesterskap på norsk jord, er meget stor.  Vi har derfor solgt bra med billetter allerede, spesielt etter at kampoppsettet ble kjent i juni. Vi er godt i rute. Samtidig sier all erfaring at hovedvekten av salget skjer i de siste to-tre månedene før mesterskapet. Det er den perioden vi går inn i nå, sier billettansvarlig for EHF EURO 2020, Aina Anfinsen Westgaard.

– Derfor er det hyggelig å kunne melde om at vi på mandag slipper flere førstekategoribilletter på det åpne markedet, legger hun til.

Billettene er nå tilgjengelig i to ulike pakkeløsninger. Den ene er 6-dagersbilletter, som sikrer deg plass på samtlige 12 gruppespillkamper som arrangeres i Trondheim, samt 2-dagersbilletter for den som vil nøye seg med et kortere besøk i Trøndelag.

Ved Nidelvas bredd skal det avholdes kamper i to innledende EM-grupper – C og D. Norge og Frankrike skal blant annet møtes i gruppe D, mens Tyskland og Spania utgjør to av lagene i gruppe C.

Hele kampoppsettet for de to Trondheim-puljene ser du her, mens du kjøper billettene her. 

Planen er å åpne for kjøp av dagsbilletter nærmere mesterskapet, opplyser Aina Westgaard.

– Ja, forutsatt at det er billetter ledig når vi kommer så langt. Vi vil ta en fortløpende vurdering. Planen er å selge 6- og 2-dagersbilletter i alle fall i to måneder til, sier Westgaard.