Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Svein André Svendsen/NHF

Før seriestart i REMA 1000-ligaen Menn

Her er en oversikt over spillerstaller, tilganger/avganger hos lagene i REMA 1000-ligaen Menn ved seriestart.

(Opplysningene er hentet fra klubbenes informasjoner gitt i forbindelse med Avkast 2019)

BÆKKELAGET HÅNDBALL ELITE (Nr 8 i 2018-19)
Spillerstall: Lars Joakim Patriksson, Nils Olof Lukas Karlsson, Roald Lien, Emil Midtbø Sundal, Markus Foslund Niva, Nicolay Hauge, Nikolai Wiig, Fredrik Løvberg, Trym Korperud Johnsen, Markus Fartum, Sander Rogne Myklebust, Christian Windt Ekeberg, Aksel Andre Strupstad, Sondre Bjørneng, Alexander Lein Martinsen, Oscar Aleksander Lysgård.
Nye spillere: Markus Foslund Niva (egen stall), Sondre Bjørneng (egen stall), Lukas Karlson (Ribe Esbjerg, DEN), Oscar Aleksander Lysgård (Haslum).
Spillere i avgang: Emil Nedregård (Nordstrand), Egil Holmstad, Henrik Tovås (lagt opp), Fabian Sandven, Tormod Hauane, Håkon Sætre.
Trener: Tom-Eirik Skarpsno.

DRAMMEN HK (Nr 3 i 2018-19)
Spillerstall: Mathias Kolstad Holm, Kristoffer Raastad-Hoel, Adrian Aalberg, André Christiansen, Joakim André Hykkerud, Ola Romsaas, Thomas Horneland Boilesen, Jesper Meinby Pedersen, Gøran Sørheim, Espen Gommerud Våg, Aksel Horgen, Rasmus Bech, Oskar Olafsson, Lasse Larsen Thorsbye, Ola Hoftun Lillelien, Nikolai Nalbant Moe, Espen Lie Hansen.
Nye spillere: Espen Lie Hansen (Nantes, FRA), Kristoffer Raastad Hoel (Ros IL), Jesper Meinby (Aalborg Håndbold, DEN), Ola Lillelien (HK 72 Sande), Rasmus Bech (Halden TH).
Spillere i avgang: Johannes Hippe (Nordstrand), Håvard Johannessen (KIF), Christian Spanne (Lagt opp), Erik Alm (Lagt opp), Andreas Bjørkman-Myhr (Follo HK).
Trener: Kristian Kjelling

ELVERUM (Nr 2 i 2018-19)
Spillerstall: Jesper Johan Gulliksen, Didrik Wennberg Linderud, Sander Wennberg Linderud, Rasmus Hjarnø Boysen, Alexander Ørjevik Westby, Simen Holand Pettersen, Lukas Sandell, Emil Kheri Imsgard, Tobias  Schjølberg Grøndahl, Thorsten Fries, Kristian Krag Ørsted, Jonas Burud, Endre Langaas, Magnus Fredriksen, Jonas Myreng Elverhøy, Thomas Alfred Solstad, Sigvaldi Guðjónsson, Alexander Christoffersen Blonz, Sebastian Henneberg.
Nye spillere: Alexander Blonz (Viking), Thomas Solstad (Halden), Tobias Grøndahl (Vestre Bærum/Haslum), Thorsten Fries (SønderjyskE, DEN), Sebastian Henneberg (Århus, DEN), Rasmus Boysen (Ribe Esbjerg, DEN), Sander Linderud (tilbake etter lån i Halden).
Spillere i avgang: Morten Nergaard (lagt opp), Tine Poklar (Hard, AUT), Stian Mogen (studier), Orri Jonsson (BSV, DEN), Søren Tau (Team Tvis, DEN), Håkon Ekren (Cherbourg, FRA), Audun Breen Røragen (Sandnes), Stiven Thorsteinsson (lagt opp).
Trener: Michael Apelgren

FOLD-ST. HALLVARD HK (nyopprykket)
Spillerstall: Lars Henrik Eriksen, Ole-Henry Dahl, John Viktor Hedin, Mats Andreas Slaastad, Birk Hermann Inselseth, Jørgen Jansrud, Jonathan Rune Lind, Theodor Sjøgren, Lasse Pedersen, Gjert Christian Svendsøy, Sander Heieren, Kristian Hansen Skaug, Christoffer Ryder Lislevand, Kristoffer Talsnes, Peter Dahl Christensen, Hermann Kristoffersen, André Wiken Hilleren, Christian Carter Haukås, Amadeus Hedn, Fredrik Andreas Sletner, Adrian Duric, Oscar Finvold, Joachim Halla Vigdal.
Nye spillere: Birk Hermann Inselseth (Sandefjord TIF), Christian Carter Haukås (Haslum HK, lån), Christoffer Ryder Lislevand (Kristiansand IF), Amadeus Hedin (TSV Otmar St. Gallen, SUI).
Trener: Robert Hedin

FOLLO HK (Nyopprykket)
Spillerstall: Andreas Kjell Björkman Myhr, Halvard Martin Lunde, Eirik Fossnes, Bjørnar Pedersen, Anders Huse, Magnus Solbraa Ramos, Martin Lysdal Hansen, Jonas Stenersen, Erlend Tytingvåg, Kasper Lothe, Dag Hafsengen Olsen, Benjamin Hallgren, Sander Lothe, Tobias Skonnord Hansen, Sander Smestad, Andreas Holmelid Jakobsen, Asbjørn Madsen, Victor Sprus Helsinghof, Jacob Lyngas Aaquist, Magnus Rein Schønfeldt.
Nye spillere: Andreas Björkman Myhr (Drammen HK), Asbjørn Madsen (Mors-Thy Håndbold, DEN), Jacob Aaquist (Randers HK, DEN), Sander Lothe (Ski IL Håndball), Andreas Jacobsen (Ski IL Håndball), Jonas Stenersen (Ski IL Håndball).
Spillere i avgang: Jonas Strøm (Uavklart), Vladan Abromovic (Uavklart).
Trener: Tom Christian Helland Markegård.

FYLLINGENBERGEN (Nr 5 i 2018-19)
Spillerstall: Zivojin Ilic, Iben René Hvidsten, Boris Resovsky, Jonas Haugsgjerd, Sindre André Aho, Tord Vårdal, Fredrik Mossestad, Jacob Weidemann, Ebbe Stankiewicz, Ole Morten Kristiansen, Marius Galta Ferkingstad, Andreas Ungesson, Kristian Bolstad Aasland, Inge Aas Eriksen, Marcus René Næss Soltvedt, Leander Myklebust Seime.
Nye spillere: Sindre Aho (Viking TIF), Ebbe Stankiewicz (egen klubb).
Spillere i avgang: Mario Matic (ØIF Arendal), Kasper Gudnitz (HP Skövde, SWE), Kristian Bolstad (militæret), Tomas Haugland (studier), Christian Lyngbø (Sandefjord).
Trener: Andreas Gjeitrem.

HALDEN TOPPHÅNDBALL (Nr 9 i 2018-19)
Spillerstall: Dragan Kondic, Mounir Chehri, Trym Bilov-Olsen, Hans Fredrik Kristoffersen Cordt-Hansen, Tor-Erik Jarupat Bergum, Kristoffer S. Henriksen, Daniel Pedersen Nybøle, August Olsen Storbugt, William N. Nilsen-Nygaard, Bartosz Biniewski, Rasmus Mølgaard Lilholt, Håvard Solheim Jenssen, Kasper Thorsen Lien, Alexander Djordjije Mitrovic, Bertram
Obling, Marius Rossfjord, Toke Bjelke Schrøder, Sondre Christopher Skogheim.
Nye spillere: Bertram Obling (Skanderborg, DEN), Toke Schrøder (Randers, DEN), Alexander Mitrovic (Elverum), Kasper Thorsen Lien (Sarpsborg), Marius Rossfjord (Sarpsborg), Sondre Christopher Skogheim (Herulf), Håvard Solheim Jenssen (Herulf).
Spillere i avgang: Rasmus Bech (Drammen), Kristian Stranden (Skövde, SWE), Thomas Solstad (Elverum), Gabriel Setterblom (Kolstad), Sander Wenneberg Linderud (Elverum), Truls Erik Andersson Grøtta (Tistedal Turn og Idrettsforening, spillende trener), Andreas Haglund (Tistedal Turn og idrettsforening), Sander Thorbjørnsen (Lagt opp), Anders Westlie (Lagt opp).
Trener: Jan Thomas Lauritzen

HASLUM HK (Nr 10 2018-19)
Spillerstall: Felix Abrahamsen Lunde, Anders Røe, Viktor Glatthard, Sander Andreassen Øverjordet, Vegard Sørlie Tennfjord, Jostein Straume Epland, Mads Falck Rekstad, Trond Tjemsland, Nikolai Tveter Strickland, Dominic Grimstad, Thomas Kristensen, Stian Andre Brevik, Thomas Langerud Kristoffersen, Aleksander Høiness, Binai Aziz, Stian Grimsrud, Aleksander Selmar Pedersen, Morten Michaelsen Gjestrud, Kristian Michaelsen Gjestrud.
Nye spillere: Binai Aziz (Malmö, SWE), Aleksander Selmar (Aalborg, DEN), Mads Falck Rekstad (BSK), Kristian Gjestrud (VBHK), Morten Gjestrud (VBHK), Aleksander Høiness (egen juniorstall).
Spillere i avgang: Oscar Lysgård (BSK), Daniel Fallahinejad (Sandnes), Tobias Grøndahl (Elverum), Runar Åmot (lagt opp), Jon Halfdan Reistad (lagt opp).
Trener: Sten Stockfleth.

KOLSTAD (Nr 6 i 2018-19)
Spillerstall: Lars Eggen Rismark, Roar Fikse Forbord, Elias Schaanning Thome, Gabriel Ostad Setterblom, Sander Sæterhaug Rønning, William Aar, Rasmus Hedegaard Carlsen, Thor Magnus Five, Daniel Knudsen Brandmo, Simen Westby Johansen, Emil Andreas Raknes, Håkon Vidar Følstad, Tom Kåre Nikolaisen, Ronalds Putans, Simen Ulstad Lyse.
Nye spillere: Gabriel Setterblom (Halden), Martin Kærgaard Pedersen (Sønderjyske, DEN), Simen Westby Johansen (Falk Horten), Emil Raknes (Bergsøy), Simen Lyse (Charlottenlund).
Spillere i avgang: Mats Refseth Wæraas (Lagt opp), Martin Tangvik (Lagt opp), Tarik Repeza (Sandefjord), Alessandro Zulijani (Sverresborg), Nikolay Daling (Charlottenlund), Tage Hestbekk Nielsen (Charlottenlund).
Trener: Stian Gomo

NÆRBØ (Nr 7 i 2018-19)
Spillerstall: Halvor-Elias Nærland, Ole Nærland, Atle Gudmestad, Stian Vigre, Andreas Horst Haugseng, Rassin Haugseng, Tord Haugseng, Jone Sele Holmebakken, Tord Aksnes Lode, Theodor Svensgård, Mike Würtz Lønne, Idar Engelsvoll, Steffen Stormo Stegavik, Preben Leander Nord-Varhaug, Vegard Bakken Øien, Martin Roberto Hinnalanddland, John Thue, Sindre Heldal, Lars Sigve Hamre.
Nye spillere: Lars Sigve Hamre (Sandnes HK).
Trener: Marc Uhd 

RUNAR SANDEFJORD (Nr 4 i 2018-19)
Spillerstall: Tobias Glemming, Karsten Skinnarland Enoksen, Espen Tokerud Røhmer, Øyvind Frigstad, Mihael Gorensek, Nicolai Strøm Thoresen, Anders Hallberg, Joachim Søholm Christensen, Henrik Evensen, Kenneth Bach Hansen, Michael Jonassen, Abel Nagy, Markus Buchardt, Max Jakob Sundbø Walstad, Tobias Michael Rivesjö, Eirik Hornnes Hybertsen, Daniel Jakobsen, Sander André Haakestad, Per Kenny Ekman, Marcus Rasch.
Nye spillere: Andreas Hallberg (Lugi), Kenny Ekman (ØIF Arendal), Daniel Jacobsen (Bodø), Michael Jonassen (Falk), Markus Rasch (Falk), Abel Nagy (Sandnes), Markus Buchardt (Bergsøy).
Spillere i avgang: Mathias Rosøy (KIF), Kenny Boysen (Nøtterøy), Kristian Søraker (Viking), Jon Olav Rosten (Viking), Joachim Strand Hansen (Falk).
Trener: Leif Gautestad.

ØIF ARENDAL ELITE (Serievinnere 2018-19)
Spillerstall: Kristijan Jurisic, Josip Vidovic, Oscar Duus Carlsen, Kristoffer Haugen Pedersen, Martin Lindell, Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen, Andre Lindboe, Sondre Paulsen, Jørg William Fiala Gjermundnes, André Bergsholm Kristensen, Nökkvi Dan Ellidason, Niklas Moltke Kristensen, Eirik Heia Pedersen, Laurits Mo Rannekleiv, Oliver Trondal, Olaf Richter Hoffstad, Kjetil Åndal, Jesper Munk Johanson, Maximilian Jonsson, Sander Løvlie Simonsen, Per Kenny Ekman.
Nye spillere: Mario Matic (FyllingenBergen), Richard Lindstrøm (Nøtterøy), Hermann Thysted, Åsmud Strat (comeback).
Spillere i avgang: Kenny Ekman (Runar Sandefjord), Niklas Moltke (Skjerm akademiet).
Trener: Marinko Kurtović. 

Mer om REMA 1000-ligaen 2019-20