Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Direkte på Facebook før Intersport Cup-åpningen

Oppkjøringen til Norge-Argentina ser du på Håndballjentenes Facebook-side. Her foretas også NM-trekning for menn.

Torsdag er det endelig klart for premieren på Intersport Cup i DNB Arena i Stavanger, hvor Norge møter Argentina klokka 18.25. Det er fortsatt noen ledige seter i arenaen, billetter kan du kjøpe her, mens de som vil følge kampen hjemmefra ser den på TV 2s hovedkanal (eller TV 2 Sumo), med sendestart fra klokka 18.20.

Men det er mulig å suge inn inntrykk fra Stavanger i en times tid før TV 2 fyrer løs også:

Fra klokka 17.30 sender Norges Håndballforbund trekningen av kvartfinalene i NM for menn direkte på Facebook. Sju av de åtte kvartfinalistene ble klare i går - Halden Topphåndball, Kristiansand Topphåndball, Drammen HK, Elverum, Haslum HK, FyllingenBergen og Bækkelaget Håndball Elite. Det åttende laget blir enten Bodø HK eller Runar Sandefjord. De to lagene møtes klokka 19.00 torsdag kveld.

Trekningen blir utført i DNB Arena i Stavanger, og vil bli streamet direkte på Håndballjentenes konto på Facebook. At herrekampene offentliggjøres på denne kanalen skyldes at så fort trekningen av kampene er foretatt, vil sendingen gå over til å handle om Håndballjentene og Intersport Cup-åpningen.

I vår studiosending vil det dukke opp gjester fra både Norges Håndballforbund, fra landslaget og fra andre aktører tilknyttet begivenhetene.