Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: ©Kolektiff

Årets VM-oppkjøring er allerede nå

Vanligvis spiller Håndballjentene sin oppkjøringsturnering i november. Men ikke i år, den kommer allerede nå i DNB Arena.

Kampene i Intersport Cup spilles i DNB Arena 26.-29. september og erstatter tidligere Møbelringen Cup. I år blir det altså ingen oppkjøring rett før mesterskapet.

- Årsaken er at VM spilles i Japan og at laget må reise tidligere for å akklimatisere seg foran åpningskampen som er allerede 30. november. Dermed faller den årlige turneringen i november bort, forklarer arrangementskooridnator Liv-Katrine Berg Olsen. 

Hun melder om stor interesse for Håndballjentene i Stavanger. Det er kun få billetter igjen til kampene fredagen, litt flere til kampene søndag og torsdag.

- Men det lønner seg å sikre seg de beste plassene nå, påpeker Berg Olsen.

Tradisjonelt er Stavanger et supert spillested for landslagene. Stemningen i hallen pleier å være strålende god. Det lover godt for Håndballjentene som kun har denne ene turneringen å finpusse formen på, derfor er denne turneringen svært viktig for laget. Da hjelper det å ha et godt publikum i ryggen.

Kjøp billetter til kampene

I år er det første gang med Intersport Cup for Håndballjentene. Til neste år er planen imidlertid at Intersport Cup vil bli spilt i november, som stjernespekket generalprøve i forkant av EHF EURO 2020 for kvinner på hjemmebane.

Les mer om:

Intersport Cup

VM i Japan