Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Svein André Svendsen/NHF

Før seriestart i REMA 1000-ligaen Kvinner

Her er en oversikt over spillerstaller, tilganger/avganger hos lagene i REMA 1000-ligaen Kvinner ved seriestart.

(Opplysningene er hentet fra klubbenes informasjoner gitt i forbindelse med Avkast 2019)

AKER TOPPHÅNDBALL (nyopprykket)
Spillerstall: Olivia Lykke Nygaard, Katinka Haltvik, Marielle Elisabeth Mathisen Martinsen, Zoë Van Der Weel, Marthine Svendsberget,
Ane Røneid Rustad, Karoline Lund, Julie Aspelund Berg, Karoline Marie Elliot Borg, Maja Høium Grøgaard, Jeanett Birgitte Pedersen, Tuva Ulsaker Høve, Marielle Daae Nordvang, Vilde Johansen, Rikke Midtfjeld, Amalie Mogstad, Ane Cecilie Høgseth, Freja Emilie Vinther Christensen, Marlene Nergaard Skålhegg, Julie Sofie Granum.
Nye spillere: Tuva Ulsaker Høve (Byåsen), Karoline Lund (tilbake fra Larvik), Ane Røneid Rustad (Pors), Rikke Midtfjeld (Eidsberg).
Spillere i avgang: Maiken Kavli (trappet ned), Caroline Ruud Helgesen (usikkert), Marthe Heggøy (Fjellhammer), Amelie Ramm
(trappet ned).
Trenere: Henrik Wilhelmsen, Vigdis Holmeset

BYÅSEN HÅNDBALL ELITE (Nr 6 i 2018-19)
Spillerstall: Annick Lipman, Jenny Södrén, Anna Bjørke Kallestad, Sofie Riseth, Anna Huse, Teodora Tomac, Caroline Aar Jakobsen, Ida Alstad, Yasminee Channel Gluic, Maja Magnussen, Astrid Mjøen Holstad, Helle Kjellberg-Line, Oda Uthus, Ane Bagøien Hjulstad, Kristin Loraas Eiriksson, Mathilde Caroline Holck, Marie Kristine Rokkones Hansen, Julie Bøe Jacobsen.
Nye spillere: Annick Lipman (Gjerpen), Yasminee Gluić (Larvik), Helle Kjellberg-Line (Stabæk), Sofie Riseth (Stabæk), Patrycja Swierzewska (Kram Elblag, POL), Ane B. Hjulstad (egen stall/hospitant), Jenny Sødren (Skuru, SWE).
Spillere i avgang: Rita Lakatos (Vac, HUN), Tonje Lerstad (Molde -> Storhamar), Helena Örvarsdottir (Dijon, FRA -> Sønderjyske,
DEN), Ida Marie Hernes (studier Harvard), Andrea Austmo Pedersen (Vipers), Maren Nyland Aardahl (Bietigheim, GER), Eirin Skogen (Charlottenlund), Hanne Sagvold (utlån Fredrikstad), Tuva U. Høve (1 års overgang Aker), Jenny Grøtan (lagt opp).
Trener: Atle Oliver Johansen 

FANA (Nr 9 i 2018-19)
Spillerstall: Synna Lien, Christine Karlsen Alver, Susanne Berven, Aurora Kjellevold Hatle, Maren Gabrielsen, Juliane Moberg Løvik, Celine Solstad, Sofie Ege Grønlund, Andrea Martine Solstad, Cathrine Schjøtt, Marit Ova Bøyum, Silje Marie Heleen Selstad, Sofie Vinde Norum, Eva Kristiansen, Oda Cathrine Lunne Mastad.
Nye spillere: Maren Gabrielsen (Gneist), Cathrine Schjøtt (Gneist), Marit Bøyum (Førde), Susanne Berven (Åsane), Eva Kristiansen (Sverresborg).
Spillere i avgang: Kristine Gudbrandsen (lagt opp), Lene Kausland (trappet ned), Vilde Ueland (lagt opp), Emilie Hovden (trappet ned), Amalie Jøsendal (Skrim), Victoria Solstad (lagt opp).
Trener: Erlend Lyssand 

FOLLO HK DAMER (Nyopprykket)
Spillerstall: Sara Møller, Tiril Spæren, Ida Ringlund Hansen, Kristiane Knutsen, Tina Camilla Magnus, Malin Ekeberg, Catharina Fiskerstrand Broch, Vilde Rønningen, Tilde Alræk, Dorentina Osmani, Julie Kristine Hattestad, Rikke Tidemann Stenvik, Elise Linnestad Kelley, Mirela Gjikokaj, Mina Hesselberg, Maren Tefrum, Matilde Ytre-Eide Bjaarstad, Andrea Sandkvist Fossli, Caroline Stensby, Mille Fuglei, Silje Alvestad.
Nye spillere: Sara Møller (Larvik), Tilde Alræk (Fjellhammer), Kristiane Knutsen (Sola), Vilde Rønningen (Levanger), Julie Hattestad (egen junioravd.), Mina Hesselberg (egen junioravd.), Mathilde Ytre Eide Bjaarstad (egen junioravd.), Mille Fuglei (egen junioravd.), Silje Alvestad (Nordstrand).
Spillere i avgang: Elisabeth Raddum (lagt opp), Rebecca Brun Steinheim (lagt opp), Hanne Sofie Wilberg (Rælingen), Linn Lorentzen (lagt opp), Elise Kelley (Junkeren), Anette Sundal (Haslum), Sara Ashuri (Gjerpen).
Trener: Lars Abelsen

FREDRIKSTAD BKL. (Nr 5 i 2018-19)
Spillerstall: Thale Rushfeldt Deila, Nora Lande Thulin, Ida Marie Syversen Kallhovd, Frida Kjuus Christiansen, Tea Elise Haug Malmstrøm, Hanne Ramsøskar Sagvold, Therese Antonsen, Hedda Lande Thulin, Karoline Elise Syversen, Jenny Caroline Sandgren, Maja Muri, Julie Hulleberg, Marte Sirén Figenschau, Live Rushfeldt Deila, Andrea Rønning, Hanna Blystad, Anette
Helene Hansen, Martine Guterud Helland, Thea Madelen Øby-Olsen.
Nye spillere: Hanne Ramsøsaker Sagvold (På lån fra Byåsen), Live Rushfeldt Deila (Skrim Kongsberg), Hanna Blystad (egen juniorstall), Thea Øby-Olsen (Gjerpen), Anette Helene Hansen (Bourg-de-Péage, FRA), Marte Figenschau (Larvik), Martine Helland (Fjellhammer), Therese Antonsen (egen juniorstall).
Spillere i avgang: Ida Drønen (Førde), Louise Karlsson (Önnered, SWE), Celina Pedersen (lagt opp), Marte Abrahamsen (lagt opp), Malin Fried Hansen (lagt opp), Dorthe Groa (Gjerpen), Martine Kjøniksen Moen (lagt opp).
Trener: Eirik Haugdal 

GJERPEN HK SKIEN (Nr 10 i 2018-19)
Spillerstall: Linn-Therese Jahren, Oda Olsen, Cecilie Løvdal, Anna Klausen Jacobsen, Iben Ruud, Katinka Lillevik, Rikke Marie Landsverk Grave, Maria Solheim, Dorthe Groa, Maren Tollefsen, Sara Ashuri, Kamilla Røed, Andrea Brekke Karlsen, Guro Lien Røneid, Erika Staurheim Pavelsen, Tirill lexandrine Solumsmoen Mørch.
Nye spillere: Dorthe Groa (Fredrikstad BK), Linn Therese Jahren (Pors), Guro Røneid (Pors), Sara Ashuri (Follo), Andrea Karlsen (egen jr. avdeling), Erika Pavelsen (egen jr. avdeling).
Spillere i avgang: Elisabeth Hammerstad (Levanger HK), Natalie Hendrikse (Neckarlsulmer Sport-Union, GER), Annick Lipman (Byåsen), Thea Øby Olsen (Fredrikstad BK), Hanne Svela (Aalgaard), Fredrikke Gulmark, Madeleine Østlund (Viborg, DEN).
Trener: Pål Oldrup Jensen

MOLDE ELITE (Nr 7 i 2018-19)
Spillerstall: Caroline Aparecida Nogueira Martins, Mia Sletvold, Vilde Nerås, Mona Obaidli, Anniken Obaidli, Sherin Obaidli, Ine Karlsen Stangvik, Mille Heick Hundahl, Kristin Halvorsen, Martine Smeets, Lynn Molenaar, Sarah Dalsgaard Paulsen.
Nye spillere: Andrea Hansson (Rælingen), Mari Molid (Larvik), Hege Løken (Larvik), Mathilde Rivas-Toft (Larvik), Malene Aambakk (Storhamar).
Spillere i avgang: Ragnhild V. Dahl (Vipers), Mille Hundahl (lagt opp), Natascha Jankovic (hjem til Kroatia), Tonje Lerstad (Storhamar), Marianne Fernandes (Spania), Dayane Rocha (Brasil).
Trener: Helle Thomsen 

OPPSAL (Nr 8 i 2018-19)
Spillerstall: Vilde Tornes Finneide, Janne Håvelsrud Eklo, Mariann Gabrielsen, Eira Aune, Emma Skinnehaugen, Synne Wikstrøm, Hanne Andve, Sara Sætre Rønningen, Susanne Andersson, Ricke Bøttger, Vilde Andersen Vinje, Eli Marie Raasok, Guro Lundtveit Svennevig, Lina Marie Jensen, Lorin Sendi, Pernille Normann Eriksen, Frida Nåmo Rønning, Thea Imani Sturludottir, Mie Elen Rakstad.
Nye spillere: Thea Imani Sturludottir (Volda), Vilde Tornes Finneide (Stabæk), Mie Elen Rakstad (Fjellhammer), Lorin Sendi (Oppsal).
Spillere i avgang: Pernille Wang Skaug (lagt opp).
Trener: Endre B. Fintland 

SOLA HK (Nyopprykket)
Spillerstall: Kimberley Megan Ewanovich, Oda Aasheim, Malin Holta, Mina Mjærum, Martine Wolff, Maren Eriksen Langø, Frøydis Seierstad Wiik, Johanna Fossum, Sofie Svarrer Hansen, Alicja Lucyna Zacharska, Mette Brandt Nielsen, Kristina Sirum Novak, Martha Barka, Hege Holgersen Danielsen, Camilla Herrem.
Nye spillere: Martine Wollf (Larvik), Mina Mjærum (Tertnes), Mette Brandt Nielsen (Skanderborg, DEN), Maren Langø (Hinna), Frøydis Wiik (Hinna), Johanna Fossum (Sandnes).
Spillere i avgang: Line Ellertsen (Aarhus, DEN), Kristiane Knutsen (Follo), Sisse Marie Fahlberg (Rælingen), Kaja Haugseng (Tertnes), Maren Ersdal (Sif), Mona Klungtveit.
Trener: Scott Harrington 

STORHAMAR HÅNDBALL ELITE (Nr 2 i 2018-19)
Spillerstall: Stine Lidén, Gabriella Juhasz, Elise Skinnehaugen, Ellen Marie Hellern Folkvord, Anna Mortvedt, Kristin Venn, Tonje Enkerud, Tonje Haug Lerstad, Linn Andresen, Lea Løkke-øwre, Mia Solberg Svele, Moa Amanda Fredrikssson, Betina Riegelhuth, Maria Keiserås Haugen, Emilie Margrethe Hovden, Guro Nestaker, Madelen Fjeld, Maren Sjaamo,
Nye spillere: Maja Jacobsen (Odense, DEN), Emilie Hovden (Fana), Tonje Haug Lerstad (Molde), Johanna Lombardo (Bourgde-Péage (FRA), Maren Sjaamo (NTG Kongsvinger), Madelén Fjeld (egen junioravdeling), Linn Andresen (Stabæk), Maria Keiserås Haugen (Melhus/Gimse).
Spillere i avgang: Heidi Løke (Vipers), Chana Masson (CSKA Moskva, RUS), Malene Aambakk (Molde), Synne Fossheim (Flint), Kristin Høybakken (lagt opp), Tina Engan (lagt opp), Anna Sofie Sandberg (?).
Trener: Arne Senstad 

TERTNES HÅNDBALL ELITE (Nr 3 2018-19)
Spillerstall: Josefine Gundersen Lien, Eli Smørgrav Skogstrand, Kristin Nørstebø, Thea Stankiewicz, Benedicte Frøland Nesdal, Madeleine Hilby, Karoline Fantoft, Thea Adelheid Skarstein-Storeng, Tina Abdula, Hermine Motzfeldt Auberg, Katarina Viktoria Bjørnskau Berens, Rikke Larsen
Øyerhamn, Linn Gossé, Henrikke Kjølholdt, Kaja Haugseng, Eva Erdal Moen, Birgitte Karlsen Hagen, Eli Smørgrav Skogstrand.
Nye spillere: Linn Gossé (Viking TIF), Henrikke Kjølholdt (Fyllingen), Thea Skarstein Storeng (Fyllingen), Kaja Haugseng (Sola), Eva Erdal Moen, Birgitte Karlsen Hagen, .
Spillere i avgang: Vilde Ingeborg Johansen (Herning-Ikast Håndbold, DEN), Marie Davidsen (Thüringer HC, GER), Kjerstin Boge Solås (Siófok, HUN), Julie Lygren, Bodil Sørheim, Mina Mjærum (Sola).
Trener: Tore Johannessen

VIPERS KRISTIANSAND (VÅG ELITE) (Nr 1 2018-19)
Spillerstall: Andrea Austmo Pedersen, Karoline Olsen, Emilie Hegh Arntzen, Tonje Haugjord Refsnes, Malin Aune, Carolina Martene Miranda Morais, Vilde Kaurin Jonassen, Silje Katrine Waade, Linn Sulland, Katrine Lunde, Kristine Hårtveit Thomassen, June Andenæs, Ragnhild Valle Dahl, Marta Tomac, Josefine Intelhus, Hanna Maria Yttereng, Henny Ella Reistad, Sunniva
Amalie Næs Andersen, Heidi Løke.
Nye spillere: Ragnhild Valle Dahl (Molde), Andrea Austmo Pedersen (Byåsen), Heidi Løke (Storhamar), June Andenæs (Larvik),Kristine Thomassen (Randesund).
Spillere i avgang: Mathilde Kristensen (Silkeborg, DEN), Jeanett Kristiansen (Herning-Ikast Håndbold, DEN), Eline Fagerheim
(Flint).
Trener: Ole G. Gjekstad 

Mer om REMA 1000-ligaen