Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Dommersamling i Skjærgårdslekene

Tradisjonen tro markerer Skjærgårdslekene starten på en ny sesong - også for våre beste dommere.

Dommersamlingen teller hele 105 NHF-dommere. Sammen med 35 delegater og dommerutviklere skal disse få faglig påfyll fra Per Morten Sødal, Geir Jordet, Per Magne Eftang, Tom Morten Svendsen og Øyvind Togstad.
Føringer for sesongen, regelpresiseringer, kommunikasjon, stressmestring, trening / kosthold er temaer under samlingen. I tillegg blir det testing av fysisk form samt dømming med oppfølging av dommerutviklere under hele turneringen.

Flere elitelag bruker turneringen som en del av sin oppkjøring, og det gir gode muligheter for våre beste dommere til det samme.

Skjærgårdslekene 2019 har disse deltakerlagene i seniorklassene:
Kvinner: Boden, Kina, Fjellhammer, Vipers i gruppe A, Fana, Flint Tønsberg, Oppsal og Skrim i gruppe B
Menn: Lugi, Nærbø, Sandnes, ØIF Arendal Elite i gruppe A, Bækkelaget HB Elite, Drammen, Nøtterøy HB Elite og Runar Sandefjord.
I tillegg inneholder turneringen også klasser for Jenter og Gutter født i 2001 og 2003. Kampene spilles i haller i Tønsbergområdet; Slagenhallen, Tønsberghallen, Nøtterøyhallen, Hårkollhallen, Wilhelmsenhallen og Eikhallen. Finalene søndag spilles i Nøtterøyhallen.

Mer om Skjærgårdslekene 2019