Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Norges Ole Nærland, her fra kampen mot Danmark.
Norges Ole Nærland, her fra kampen mot Danmark.

Tøft mot Tyskland

Juniorgutta (LM98) fikk en tøff oppgave i kamp mot Tyskland i VM lørdag kveld. Tyskland vant til slutt 29-20.

Tyskland kom best igang i kampen, men scoret det første målet først etter to minutter. Minuttet senere satt deres andre mål, før Norge fikk inn sitt første. Så ble det 2-2, men da dro Tyskland litt i fra, og var "plutselig oppe i en tremålsledelse 2-5. Tyskland holdt ledelsen til pause, og Norge kom aldri nærmere enn på 9-10. I sluttminuttene før pause var Norge uheldige og slapp inn to scoringer, som gjorde at pauseresultatet ble 12-16, i stedet for 13-14 som de hadde mulighet til.

I andre omgang scoret Tyskland fem raske mål før Norge fikk sukk for seg, og var på det meste 11 mål foran på 17-28. Sluttresultatet ble en smule penere, 20-29.

Norges neste VM-kamp, og den siste i gruppespillet, er mot Argentina. Kampen spilles mandag klokka 1000 og du kan streame den på IHFs Youtubekanal!

FAKTA
Junior-VM - menn LM98
Norge  - Tyskland 20-29 (12-16)
Pavillon Municipal de Deportes de Pontevedra, Pontevedra, Spania
Tilskuere: 500
Norges målscorere og lag: Thomas Horneland Boilesen (Drammen Håndball) 4, Sander Løvlie Simonsen (ØIF Arendal Elite) 3, Andreas Horst Haugseng (Nærbø IL) 3, Ole Nærland (Nærbø IL) 2, Sindre Heldal (Nærbø IL) 2, Simen Holand Pettersen (Elverum Håndball) 2, Felix Abrahamsen Lunde (Haslum IL) 1, Rassin Haugseng (Nærbø IL) 1, Tord Haugseng (Nærbø IL) 1, Alexander Mitrovic (Elverum Håndball) 1, Robin Paulsen Haug (Skjern Håndbold), Emil Kheri Imsgard (Elverum Håndball), Tord Aksnes Lode (Nærbø IL), August Storbugt (Sarpsborg IL Håndball), Vetle Rønningen (SG BBM Bietigheim), Leander Myklebust Seime (FyllingenBergen).
Tysklands toppscorer: Dimitri Ignatov - 10.
Utvisninger: Norge 2x2 minutter, Tyskland 3x2 minutter.