Norges Ole Nærland, her fra kampen mot Danmark.

Tøft mot Tyskland

Juniorgutta (LM98) fikk en tøff oppgave i kamp mot Tyskland i VM lørdag kveld. Tyskland vant til slutt 29-20.

Tyskland kom best igang i kampen, men scoret det første målet først etter to minutter. Minuttet senere satt deres andre mål, før Norge fikk inn sitt første. Så ble det 2-2, men da dro Tyskland litt i fra, og var "plutselig oppe i en tremålsledelse 2-5. Tyskland holdt ledelsen til pause, og Norge kom aldri nærmere enn på 9-10. I sluttminuttene før pause var Norge uheldige og slapp inn to scoringer, som gjorde at pauseresultatet ble 12-16, i stedet for 13-14 som de hadde mulighet til.

I andre omgang scoret Tyskland fem raske mål før Norge fikk sukk for seg, og var på det meste 11 mål foran på 17-28. Sluttresultatet ble en smule penere, 20-29.

Norges neste VM-kamp, og den siste i gruppespillet, er mot Argentina. Kampen spilles mandag klokka 1000 og du kan streame den på IHFs Youtubekanal!