Tøff åpningskamp

Som ventet ble åpningskampen i VM tøff for Juniorgutta (LM98), mot den kanskje største favoritten Danmark.

Danmark ledet gjennom store deler av kampen, helt til det var få minutter igjen, og Norge utliknet til 30-30. Kampens siste 90 sekunder ble svært innholdsrike, men til slutt kunne danskene juble for ettmålsseier 32-31.

Det var danskene som var best fra start, og de lå foran Norge gjennom hele første omgang. Til pause var stillingen 14-20 i dansk favør.

Etter hvilen virket det som at Norge våknet til, og andre omgang vant de norske Juniorgutta faktisk hele 17-12. Men med seks mål å ta igjen fra første omgang holdt det ikke helt inn. Danmark jublet som de hadde vunnet mesterskapet, og kunne ta med seg sine to første poeng.

Norge spiller sin neste kamp onsdag klokka 2000. Motstander er Chile, og du kan streame kampen på IHFs Youtubekanal.