Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Svein André Svendsen/NHF

Sterk seier over Sverige av Juniorgutta

Norge ble nummer to i Scandinavian Open, kun målforskjell skilte Juniorgutta fra danskene.

I den siste kampen i Scaninavian Open Championship (SOC) briljerte det norske juniorlandslaget, og slo Sverige 33-29.

- Dette var en sterk seier, kommenterte landslagstrener Vidar Gjesdal, som sammen med Joar Gjerde leder laget som straks er VM-klare. Spesielt gøy er det at vi klarte å vende 22-26 til seier i siste del av kampen!

For det var egentlig en jevn kamp som utspant seg i Helsingborg fredag kveld. Lagene fulgte hverandre tett den første omgangen. Til pause var det Sverige som var foran med to.

For Norges del ble det bedre og bedre bakover, og de to målvaktene utfylte hverandre særs godt aller bakerst. 

- Fremover var det flere som meldte seg på i dag, og det kjennes som om vi har en god bredde og flere som kan avgjøre kamper når vi kommer til VM, kommenterte Gjesdal.

- Vi tar med oss en god følelse inn i mesterskapet!

Juniorgutta (LM98) spiller VM i Spania fra 16. til 28. juli.

FAKTA
Scandinavian Open Championship menn junior

Norge - Sverige 33-29 (14-16)
Idrottens hus, Helsingborg
Norges mål: Simen Holand Pettersen, Elverum Håndball 6; Andreas Horst Haugseng, Nærbø IL 6; Ole Nærland, Nærbø IL 4; Sindre Heldal, Nærbø IL 4; Leander Myklebust Seime, FyllingenBergen 3; Alexander Mitrovic, Elverum Håndball 3; Rassin Haugseng, Nærbø IL 2; Vetle Rønningen, SG BBM Bietigheim 2; Felix Abrahamsen Lunde, Haslum IL 1; Sander Løvlie Simonsen, ØIF Arendal Elite 1; Tord Haugseng Nærbø IL 1. Øvrige norske spillere: Thomas Horneland Boilesen, Drammen Håndball;Tord Aksnes Lode, Nærbø IL; August Storbugt, Sarpsborg IL Håndball; Emil Kheri Imsgard, Elverum Håndball og Robin Paulsen Haug, Skjern Håndbold.

Les mer om:
Juniorgutta
Junior-VM