Seiersrekka i gang?

De norske juniorgutta beseiret Egypt i kveldens kamp i SOC, og vi satser på at de nå fortsetter i det sporet!

Snaue to uker før VM-start spiller LM98 Scandinavian Open Championchip i Helsingborg for å spisse formen. Etter å ha mistet hodet i ti minutter mot Danmark i går, nok til å tape kampen stort, var det ekstra godt at juniorgutta holdt koken i 2x30 minutter i dag.

Norge startet klart best i Idrottens Hus, og ledet med hele fem mål en lengre periode av den første omgangen. Så røk de norske guttene på et par to-minuttere, og Egypt benyttet sjansen til å hale innpå. Til pause var stillingen 13-15, og Norge var bare foran med to.

Med Egypt inne i kampen igjen ble det mye rot.

- Det bølget veldig i kampen i dag, kommenterte landslagstrener Joar Gjerde etter kampslutt. Dessuten slet vi lenge med det ekstremt utgrupperte forsvaret de spilte.

Likevel ble det nettopp angrepsspillet Norge vant på i dag. Den treningen de fikk i å måtte løse et forsvar der toerne spilte langt ute, er uvuderlig inn mot VM.
- Egypt er vanskelige å spille mot fordi de spiller så utradisjonelt, men nettopp derfor var dette veldig viktig trening for oss - og jeg er utrolig glad for at vi klarte å vinne denne matchen til slutt, avsluttet Gjerde.

For kampen ble spennende til siste sekund. Selv om Norge ledet med tre mål bare et par minutter før kampen ble avblåst, hadde ikke Egypt tenkt til å gi seg. Da siste fløytestøt lød i hallen lå Norge over med ett mål, og vant kampen 26-25.

Egypt - Norge 25-26 (13-15)