Nytt tap for U-jentene i EM-oppkjøringen

U-jentene tapte også den andre av de to EM-oppkjøringskampene mot Ungarn. Resultatet ble 34-27.

Det var jevnt de første 12 minuttene av kampen - Norge scoret kampens første mål, og holdt følge med Ungarn til stillingen var 8-7 i ungarsk favør.
De neste 12 minuttene var det bare Ungarn som scoret, og dermed sto det 14-8 med fem minutter igjen til pause. Norge fikk tre scoringer til i første omgang, og gikk til pause åtte mål bak Ungarn, på stillingen 19-11.

I andre omgang holdt Ungarn avstanden til Norge oppe, og Norge kom aldri nærmere enn fire mål bak.

Ungarn vant til slutt med sju mål - 34-27.
Norge har fire dager igjen med trening i Ungarn før de får en pause hjemme.
30. juli reiser de til Slovenia for EM, og 1. august spiller de første kamp.