Christine Karlsen Alver i en tidligere kamp i mesterskapet.

Juniorjentene vant bronsefinalen i EM!

Juniorjentene beseiret Russland 29-26, og vant dermed bronsefinalen i junior-EM 2019!

Norge kom godt i gang fra start, og ledet tidlig 4-1. I løpet av andre omgang var Norge oppe i både seks-, sju- og åttemålsledelse, og til pause var stillingen 19-13.

Etter halvspilt andreomgang var Norge fem mål foran på 25-20, men så scoret Russland de tre neste målene, og plutselig var det jevnt.
Avslutningen på kampen ble spennende, selv om Norge hele veien så ut til å ha kontroll.
Russland kom aldri nærmere enn to mål, og Norge kunne til slutt slippe jubelen løs etter seier 29-26.

Norge har dermed tatt bronse i EM for kvinner junior i 2019 - en god prestasjon i et mesterskap med mange sterke lag!

Vi gratulerer juniorjentene!

Finalen spilles mellom Ungarn og Nederland, søndag klokka 1730. Du kan streame kampen på mesterskapets nettsider.