Pocket Valley

Beachguttas jubelbrøl! Foto: Reidar Møistad

Historisk semifinale for beachgutta

Etter en knallsterk seier i kvartfinalen venter en historisk semifinale for Norge lørdag kl. 14:00 mot Russland!

Beachgutta startet kampen mot Kroatia svært godt og førte an fra start. De fortsatte det gode spillet ut omgangen og vant fortjent 26-22. Norge brukte pausen godt og kom godt i gang også i det andre settet. Kroatia var ikke a jour før de utlignet til 18-18 med to minutter igjen på klokka.

De norske beachgutta var best mot slutten med gode redninger av Simen Westby Johansen og avgjørende scoring av Tobias Glemming. Dermed gikk Kroatia på sitt første tap i årets EM og Norge vant kvartfinalen 2-0!

Etter seieren i kvartfinalen, er beachgutta sikret topp fire i mesterskapet, og dermed direkte kvalifisert til VM i Italia neste år!

Herrelandslaget i beachhåndball har aldri før deltatt i VM eller spilt en semifinale i EM, og beachgutta har derfor allerede skrevet historie.