Pocket Valley

Beachgutta spilte seg til semifinale

Det norske sølvlaget fra beach-EM i juni ble nummer fire i en stor internasjonal turnering i Nederland 19.-21. juli.

Det var mange sterke lag på plass i Camelot Beach tournament i Nederland, blant andre de danske, polske og ungarske mesterlagene. Norge vant fire av fem oppgjør i innledende pulje og gikk til hovedrunden, der de to beste lagene fra hver pulje møttes for å spille om finalebillettene. Norges fem kamper endte med 3 seirer og 2 tap, og det holdt til finalespill.

I semifinalen møtte de norske gutta Tribunaliski fra Polen, et lag de slo 2-0 i hovedrunden. Semien endte med tap 8-9 shootout. Bronsefinalen gikk mot annet lag Norge slo i hovedrunden, Hir-Sat BHC fra Ungarn. Også den kampen endte med tap, og dermed fjerdeplass i turneringen. Hei Beachhåndball fra Danmark var best gjennom hele turneringen og vant også finalen i herreklassen.

- Vi stilte med et litt annet mannskap enn i EM, men vi fikk igjen bevist at norsk beachhåndball ligger på et høyt nivå, sier landslagssjef Anders Holand Pettersen.