Emil Kheri Imsgard og Simen Pettersen. Foto: IHF

Avsluttet gruppespillet i VM med storseier

Etter storseier 31-21 over Argentina er Juniorgutta klar for åttedelsfinale i VM onsdag.

Sindre Heldal scoret Norges første mål etter sju minutters spill i den siste kampen i gruppespillet i VM, men argentinerne var ikke mer enn to mål foran på det tidspunktet. Sør-Amerikanerne lå et par mål foran de første 20 minuttene, før de norske gutta overtok føringen.

Via fire måls ledelse til pause ble avstanden til Argentina bare større utover i 2. omgang. Ni minutter før slutt var Juniorgutta (LM98) ti mål foran, 26-16. Til slutt endte det med seier 31-21.

Emil Kheri Imsgard ble kåret til kampens beste spiller.

OPPDATERT: Norge endte som nummer tre i gruppe D og møter Brasil i åttedelsfinalen i Pontevedra onsdag kl. 16.30.

Junior-VM menn, gruppespill
Norge–Argentina 31-21 (15-11)
Pavillon Municipal de Deportes de Pontevedra, Pontevedra, Spania
300 tilskuere
Mål Norge: Tord Aksnes Lode (Nærbø) 4, Simen Holand Pettersen (Elverum) 4, Vetle Rønningen (Bietigheim) 4, Ole Nærland (Nærbø) 3, Sindre Heldal (Nærbø) 3, Andreas Horst Haugseng (Nærbø) 3, Thomas Horneland Boilesen (Drammen) 3, Leander Myklebust Seime (FyllingenBergen) 3, Tord Haugseng (Nærbø) 2, Sander Løvlie Simonsen (ØIF Arendal) 1, Alexander Mitrovic (Elverum) 1. Øvrige norske spillere: Robin Paulsen Haug (Skjern), Felix Abrahamsen Lunde (Haslum), Rassin Haugseng (Nærbø), Emil Kheri Imsgard (Elverum), August Storbugt (Sarpsborg).
Toppscorer Argentina: Pedro Martinez Cami 4.
Utvisninger: Norge 7x2 min., Argentina 3x2 min.