Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Elisabeth Hammerstad med utmerkelsen for 75 kamper. Foto: Marte Smistad
Elisabeth Hammerstad med utmerkelsen for 75 kamper. Foto: Marte Smistad

75 offisielle landskamper for Beachjentene

Elisabeth Hammerstad debuterte for LKB i 2013. Under årets EM rundet hun 75 offisielle landskamper!

Etter kampen mot Tyrkia onsdag 03.07.19 fikk Elisabeth Hammerstad utdelt en oppmerksomhet for sin 75. offisielle landskamp for beachhåndballjentene. Hun er den første beachhåndballspilleren i Norge som har spilt så mange landskamper for våre beachhåndballandslag.

- Jeg er heldig som har fått deltatt på mange mesterskap for landslaget, og jeg er sulten på mer! Med god trening skal kroppen tåle mange flere mesterskap i fremtiden, sier Hammerstad med et smil.

Trener for LKB, Eskil Berg Andreassen, syns det er fantastisk at Hammerstad har bidratt sterkt for landslaget i mange år. - Hun er en spiller som har bidratt for beachjentene i flere år. Elisabeth er svært dedikert til beachhåndball - og tør å stå i mot i forsvar for å lage både brøyt og hoppe i blokk. Hun ser viktigheten av å spille godt i forsvar, og går alltid foran for laget når jentene trenger det, avslutter Eskil Berg Andreassen.

Siden Hammerstad debuterte i 2013 har hun stort sett spilt alle de offisielle landskampene i mesterskap, med unntak av noen kamper helt i starten av hennes beachhåndballkarriere.

Vi gratulerer Elisabeth Hammerstad som første norske spiller til å nå 75 offisielle landskamper i mesterskap for Norge i beachhåndball!