Mina Pauline Gregersen ble kampens toppscorer med 7 mål.

Uavgjort mot vertene

Etter nesten ti minutter måltørke, scoret U-jentene tre mål på rad og sikret uavgjort mot Tyskland.

Det ble svært spennende da U-jentene (LK02) møtte vertsnasjonen Tyskland i Nations Cup. Lagene byttet på å være i føringen gjennom hele kampen, og det var aldri mer enn tre mål som skilte de. Til pause var de norske jentene målet foran på stillingen 14-13.

I andre omgang hentet Tyskland inn ledelsen og tok så over føringen. Etter knappe 50 spilte minutter gikk vertene opp i ledelsen og med tre minutter igjen ledet de med tre mål på stillingen 22-19. Først da brøt Norge en nesten ti minutter lang måltørke og utlignet etter tre scoringer på rad. Tyskland tok timeout i siste minutt og begge lag fikk mulighet til å score, men kampen endte uavgjort 22-22. Dermed har begge lag en seier og en uavgjort hver så langt i turneringen.

Søndag 30.06 møter U-jentene TSV Nord Harrislee kl 14.45.