Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mina Pauline Gregersen ble kampens toppscorer med 7 mål.
Mina Pauline Gregersen ble kampens toppscorer med 7 mål.

Uavgjort mot vertene

Etter nesten ti minutter måltørke, scoret U-jentene tre mål på rad og sikret uavgjort mot Tyskland.

Det ble svært spennende da U-jentene (LK02) møtte vertsnasjonen Tyskland i Nations Cup. Lagene byttet på å være i føringen gjennom hele kampen, og det var aldri mer enn tre mål som skilte de. Til pause var de norske jentene målet foran på stillingen 14-13. 

I andre omgang hentet Tyskland inn ledelsen og tok så over føringen. Etter knappe 50 spilte minutter gikk vertene opp i ledelsen og med tre minutter igjen ledet de med tre mål på stillingen 22-19. Først da brøt Norge en nesten ti minutter lang måltørke og utlignet etter tre scoringer på rad. Tyskland tok timeout i siste minutt og begge lag fikk mulighet til å score, men kampen endte uavgjort 22-22. Dermed har begge lag en seier og en uavgjort hver så langt i turneringen. 

Søndag 30.06 møter U-jentene TSV Nord Harrislee kl 14.45. 

FAKTA

Nations Cup
Tyskland – Norge 22-22 (13-14)

Hanshalle, Tyskland
Norges målscorere: Mina Pauline Gregersen (Randesund IL) 7, Martine Kårigstad Andersen (Våg IK) 3, Silje Alvestad (Nordstrand IF) 2, Camilla Hennig-Olsen (Randesund IL) 2, Rikke Midtfjeld (Aker Topphåndball) 2, Selma Henriksen (Kråkerøy IL) 2, Veriana Veliqi (Våg IK) 1, Sara Helene Benterud (Fjellhammer IL) 1, Maria Bergslien Gald (Fyllingen HB) 1, Sanne Løkka Hagen (Notodden HB) 1, Fanny Skindlo (Trauma IF), Marthe Davidsen Hellevik (Bergen HK), Emma Lindal (Våg IK), Johanna Fossum (Sola HK), Sandra Skauen (Råde IL), Sofie Winther-Hansen (Strindheim IL).
Tysklands toppscorer: Leonie Dreizler 5. 
Utvisninger: Norge 6x2min., Tyskland 6x2 min

Se mer om U-jentene (LK02) 

Se mer om Lübecker Handballtage