Trenerteam Juniorgutta (LM98)

Juniorgutta lyktes med det de øvde på

Juniorgutta (LM98) vant 25-23 over Serbia i dagens treningskamp i Ungarn. Fredag venter vertsnasjonen.

Det startet bra for Juniorgutta i torsdagens kamp mot Serbia, men utover i første omgang tok Serbia ledelsen og var oppe i ledelsen på hele 10-5.
Så gjorde Norge noen grep, og jobbet seg tilbake inn i kampen. Til pause var stillingen 11-11.

Norge hadde i denne kampen bestemt seg for å trene på å spille 7 mot 6 i angrep, og gjorde det i 15 minutter i begge omganger. Dette gjorde de med stort hell, og kom til flere gode avslutninger som ga scoring.
Det, sammen med et solid forsvarsspill og en trygg målvakt i Robin Paulsen Haug, gjorde at Norge til slutt trakk det lengste strået og vant 25-23.

Trener Joar Gjerde var godt fornøyd da han ringte etter kampslutt:
- Vi gjorde en god kamp, og spesielt forsvarsspillet er vi fornøyd med. Jeg må si at dette var en skikkelig lagseier - alle bidrar med sine arbeidsoppgaver og gjør at totalen blir veldig bra. At vi ligger under, og spiller jevnt med Serbia, for så å avgjøre i sluttminuttene er viktig lærdom å ta med seg inn i mesterskapet.

I morgen, fredag, venter Ungarn som motstander i turneringen i Ungarn. Så bærer det videre til SOC i Helsingborg i Sverige, før det i slutten av juli blir VM i Spania.