Christine Karlsen Alver satte 7 av 7 straffer og ble kåret til banens beste for Norge. Foto: Stian Bye Høgsveen

Klare for finale

Juniorjentene er fremdeles ubeseiret i Scandinavian Open etter seier 37-28 over Sverige.

De norske juniorjentene (LK00) er fremdeles ubeseiret etter naboduellen mot Sverige i Scandinavian Open lørdag. Norge fortsatte i samme spor som i oppgjøret mot Romania og var i føringen hele kampen. Sverige var aldri mer enn tre mål bak i første omgang, og til pause stod det 18-16 i Norges favør. I andre omgang var Norge best og med samtlige utespillere og en keeper på scoringslisten, vant juniorjentene 37-28.

Christine Karlsen Alver ble kåret til banens beste for Norge. Med 7 av 7 straffescoringer og totalt 9 mål ble hun også kampens toppscorer.

– Det er alltid deilig å sette de. Jeg har brukt ganske mye tid på straffene, så det er godt at det sitter i dag, sa hun til handballtv.com etter kampen.

I morgen møter Norge ubeseirede Danmark til finale i turneringen. Kampen spilles kl 12.

– Det blir spennende. Vi skal ha troen og gjøre det vi er gode på, så tror jeg det går vår vei, sa Alver.