Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Espen Lie Hansen hjem til «Drømmen by»

Espen Lie Hansen er kommet hjem til Drammen og DHK. Her vil han være med på å kjempe i toppen.

Sesongen for landslagsspilleren ble kortere enn forventet. Etter VM måtte han nemlig gjennom en operasjon i håndleddet. Derfor ble VM-finalen hans hittil siste kamp, men også høydepunktet for sesongen.

-  Vi har stått på sølvplassen før, men alle vi jo stå på toppen. Du vil helst ha gull når du spiller finale, og jeg håper å få mulighet til å oppleve det på et senere tidspunkt, sier han og legger til at han er stolt av sølvmedaljen.

Nå er han i gang med å trene vanlig igjen. Han er på vei opp og tilbake.

- Jeg skal nok trene mer enn normalt i sommer, etter skaden er det greit å legge igjen litt ekstra i styrkerommet og med løpingen for å bli helt klar til ny sesong, forteller han.

Espen startet ferien tidlig i år. Han har vært en tur på Sardinia og deltatt på Drammen HKs håndballskole. Så resten av ferien blir trolig i Norge – helst med typiske sommeraktiviter hvis været tillater det

- Jeg er en rastløs person, så jeg håper på en god norsk sommer med golfing, å være på sjøen og å være med å konkurranser og aktiviteter, sier drammenseren som gleder seg stort til sesongen som kommer.

Drammen har styrket stallen med nye spillere og har en god miks av unge og erfarne spillere som ham selv og Gøran Sørheim.

- Vi får et utrolig bra lag neste år, og vi håper å gjenskape den gamle, gode håndballstemningen i Drammenshallen igjen. Målet er å fylle hallen og kjempe i toppen i den norske ligaen.

I 2008 var unge Espen på tribunen i Drammenshallen da Norge spilte sine innledende kamper der for fulle hus og med elektrisk stemning.  I januar neste år er planen å være en av spillerne på banen i Trondheim.

- Det blir utrolig gøy. Jeg husker godt da Norge spilte forrige EM. Det var en utrolig herlig atmosfære, og jeg gleder meg veldig til å oppleve det som spiller, avslutter han.

Har du lyst til å se Espen og de andre norske gutta i aksjon i EM i januar? Sjekk billetter her.