Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

– EM blir mitt neste, store høydepunkt

Høydepunkter har stått i kø for Sander Sagosen i flere år. EM i Trondheim er det neste.

Sanders sesong endte med fransk mesterskap, men ikke Final 4 som forventet av PSG. Det synes han var litt skuffende. Men sølvet i VM i Danmark og Tyskland var en opplevelse for trønderen. 

- Jeg storkoste meg i VM. Å få spille finale og oppleve det sammen med gutta var helt rått. Jeg vet at jeg vil se tilbake på det med takknemlighet når karrieren er over, filosoferer han.

Det neste høydepunktet i hans karriere blir EM i januar der Håndballgutta skal spille i hans hjemby.

-  Det blir kjempeartig med full hall og et enormt trøkk i Trondheim. Jeg ønsker meg det beste mesterskapet på publikumssiden noensinne. Den nye hallen står og venter på å bli fylt opp av entusiasme, sier han og oppfordrer trøndere til å fylle hallen hver eneste av de seks spilledagene i januar.

Men først skal det bli litt ferie på 23-åringen som har hatt en krevende sesong med mange kamper.

- Kroppen er overraskende bra, men hodet er litt slitent. Det skal bli godt å tenke på annet enn håndball. Jeg trives med å koble håndball av og være sammen med folk som ikke er i håndballmiljøet, sier han.

Sommerferien går til USA sammen med kjæreste og kompiser. Og i slutten av juli starter sesongoppkjøringen i PSG der han går inn i sin siste sesong.

Har du lyst til å se Sander og de andre norske gutta i aksjon i EM i Trondheim? Sjekk billetter her.