Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: NTB scanpix

Børge Lund på heltid

Dette gleder jeg meg til! sier Børge Lund som nå er klar til å jobbe 100% med Håndballgutta.

Børge Lund har så langt vært en viktig trenerressurs for landslagssjef Christian Berge og Håndballgutta i 50% stilling. Nå er han engasjert i hel stilling som medtrener fram til over OL i 2020.

Jeg gleder meg til å komme tettere på laget og ha mulighetene til å være enda bedre forberedt til samlinger og kamper, og ikke minst følge opp spillerne blant annet ved klubbesøk, sier han i en kommentar til handball.no. - Første halvdel av 2020 blir særdeles hektisk og spennende, med EM på hjemmebane og OL-kvalifisering, sier Børge.

Landslagssjef Christian Berge er glad for å få Børge Lund enda mer med i arbeidet med og rundt laget. Vi jobber for å optimalisere for det som kommer, og dette vil være med og løfte oss, sier Christian Berge til handball.no.

Børge Lund
står bokført med 216 A-landskamper for Norge (og 390 mål) i perioden mars 2000 til juni 2014. De siste sesongene har han vært hovedtrener i Bodø HK ved siden av deltidsengasjementet som trenerressurs for Håndballgutta, som han har hatt siden desember 2016.

Han startet og avsluttet sin aktive karriere i Bodø HK, og har i tillegg spilt både i Aalborg Håndbold, Nordhorn, THW Kiel, Rhein-Neckar Löwen og Füchse Berlin.

Håndballgutta 
er i gang med siste del av EHF EURO Cup, med kamp mot Østerrike i Klagenfurt torsdag 13. juni (kl. 2025) og ikke minst mot Spania i Bodø Spektrum lørdag 15. juni kl. 1915. 

Mer om EHF EURO Cup