Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Utgifter til Idrettstinget

Norges Håndballforbund legger fram den samlede fakturaen for kommunikasjonsrådgiving fra Zynk AS.

Norges Håndballforbund mottok i dag sluttfaktura for Zynks kommunikasjonsbistand i forbindelse med Berit Kjølls kandidatur som idrettspresident.

Fakturaen beløper seg til kr 58.750 eks. mva, og inkluderer timer for Rolf Nereng, som var underleverandør til Zynk.

Norges Håndballforbund har tidligere (9. mai 2019) mottatt faktura for Zynks rådgiving for april på kr 26.250 eks. mva. Totalt har Zynk og Nereng fakturert Norges Håndballforbund for kr 85.000,- eks. mva.

Fakturaene offentliggjøres her i sin helhet, inklusive underbilag/timelister. 

Der timespesifisering inkluderer navn på enkeltmedier gjelder det sparring med Berit Kjøll og Kåre Geir Lio i forbindelse med samtaler disse har hatt med de aktuelle mediene. Zynk og Nereng har ikke hatt kontakt med mediene eller delegater til idrettstinget på vegne av Norges Håndballforbund eller Berit Kjøll.

Prosjektgruppen har bestått av Berit Kjøll, Kåre Geir Lio, Kristin Kloster Aasen, Kathrine Mo, Rolf Nereng og Claus Sonberg. Det har vært avholdt fire møter i prosjektgruppen.

I tillegg vedlegges også kostnadene Norges Håndballforbund hadde tilknyttet leie av et møterom på Scandic Lillehammer. Rommet ble brukt til diverse møter gjennom tinghelgen. Den samlede kostanden for dette utgjør kr. 6.750,-.