Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Revansj for hjemmetapet

ØIF Arendal revansjerte hjemmetapet for Kolstad og tok ledelsen 2-1 i kamper i herrenes sluttspill.

ØIF Arendal ledet 10-8 til pause. Bakspiller Jørg William Gjermundnes satte tre på tre forsøk og målvakt André Bergsholm Kristensen reddet to sjumeterkast før pause. Ungguttene fikk fortjent applaus i tredje oppgjør i best av fem-serien.

André Lindboe ble kampens toppscorer med sju mål da Arendal-guttene viste styrke i forsvar utover i kampen og holdt Kolstad nede på 11 mål sju minutter før slutt. 23-14 endte det til slutt i en overbevisende seier, med et solid punktum av Laurits Rannekleiv som siktet godt fra lang avstand og satte inn en suser i siste sekund.

Tredje semifinale:
Torsdag 2. mai:

Kl. 19.15 i Terningen Arena: Elverum–FyllingenBergen 

Fjerde semifinale: 
Søndag 5. mai: 

Kl. 15.45 i Kolstad Arena: Kolstad–ØIF Arendal Elite

Mandag 6. mai: 
Kl. 19.15 i Framohallen: FyllingenBergen–Elverum

Sluttspill menn