Sondre Paulsen. Foto: ØIF Arendal

ØIF Arendal til finale

ØIF Arendal avgjorde i Trondheim. Seier 30-25 over Kolstad sikret plass i finalen i sluttspillet for menn.

ØIF ledet 2-1 etter tre semifinaler, men det var hjemmelaget som lå det nødvendige målet foran gjennom 1. omgang og ledet 13-12 halvveis i fjerde semifinale.

Fra 17-17 snudde det. Da var det Arendal-guttene som overtok initiativet i målprotokollen. I de siste ti minuttene økte gjestene distansen ytterligere og vant til slutt 30-25. Sondre Paulsen ble toppscorer for gjestene med ni mål.

Kolstad ga det de hadde i sluttminuttene for å få en femte kamp, men måtte til slutt konstatere at sesongen var over. Rasmus Carlsen scoret flest mål for hjemmelaget, med sine 7.

Elverum leder 2-1 i kamper over FyllingenBergen og kan i likhet med Arendal gå til finale med seier på bortebane.