Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20180828-Vipers-Gjekstad,-Ole-Gustav-Foto-Arild-Danielsen-640-px.jpg
Ole Gustav Gjekstad. Foto: Arild Danielsen

Chartret eget fly

Det er stor interesse rundt Vipers i EHF Final 4. Klubben har chartret fly som tar laget og fansen til Budapest.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Stemningen er bra. Vi merker at interessen er stor, men det er ikke så veldig stor forskjell for laget. Vi merker en økt interesse, men det er bare positivt, sier trener Ole Gustav Gjekstad til handball.no.

Han forteller at det er et par hundre som flyr nedover torsdag kveld.

– Det er en bra gjeng, men det blir bare en liten dråpe i det store havet i forhold til de som heier på Győr, men vi får i hvert fall med oss noen, sier han.

Larvik var første norske lag som deltok i EHF Final 4, da også med Sandefjord-mannen som trener. Han vet hva han går til.

– Vi er relativt greit forberedt, men vi er underdogs og det passer oss egentlig ganske greit. Vi har spilt et par ganger mot Győr i år og det var relativt dårlig forsvar i begge to, så jeg håper vi kan steppe opp der og gjøre det litt vanskeligere for dem, men det er ikke noe tvil om at de er favoritter. Vi går for seier likevel, slår han fast.

Spillerne er i form og gleder seg til klubbhåndballens høydepunkt i sesongen.

– Det er alltid litt smårusk, men det ser ganske bra ut. Til å være denne tiden på året er vi uforskammet friske og raske. Det har gått bra, så vi er fornøyd så langt, sier han.

Det er ingen tvil om målsettingen når sørlendingene tar turen til Ungarns hovedstad.

– Når du står i semifinalen er det bare ett mål som gjelder, det er å gå til finale. Vi fokuserer på det og mener at vi har en sjans. Vi er i en utfordrerposisjon og selv om mange mener at sjansen ikke er stor, tror vi på at det er mulig, sier Gjekstad.

Lørdag 11. mai kl. 15.15: Vipers–Győr. Kampen sendes på Viasat 4, Viafree
og Viaplay.

EHF Final 4