Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Stolpeskudd avgjorde

Gjerpen beholder plassen i eliteserien kvinner etter seier 22-21 over Follo HK Damer i den andre kvalkampen.

Follo HK Damer så lenge ut til å kunne få en tredje kamp mot Gjerpen, men etter å ha ledet gjennom hele 1. omgang og 15-9 til pause, ble det stadig tyngre gjennom 2. omgang. Etter drøyt halvspilt omgang var lagene likt på 17-17 og Gjerpen hadde hentet inn forspranget.

Fra å lede 17-11 gikk det over et kvarter uten scoring for hjemmelaget og da lå Follo-jentene under 17-19. Gjerpen ledet på det meste med tre mål i innspurten, men Follo klarte å holde spenningen helt ut. Til slutt fikk de sjumeterkast på stillingen 21-22 og kunne sikre ekstraomganger.

Skuddet gikk i stolpen ved siden av Annick Lipman, som ble kåret til banens beste i oppgjøret. Ettersom Gjerpen også vant første kamp blir Skien-laget værende i eliteserien også neste sesong.

Kvalifisering til eliteserien kvinner