Sterk borteseier

I første kvartfinale i Champions League, beseiret Vipers søndag Buducnost på bortebane.

Kampens første scoring satt fra Vipers ungjente Henny Ella Reistad, som til sammen satte seks av seks gjennom kampen.
Lagene fulgte hverandre de første minuttene, før Vipers stakk fra og ledet 6-3 etter 15 minutter spilt, og få minutter senere var de foran 7-3.
Ved pause var Vipers fortsatt foran, på stillingen 10-8, og Buducnosts trener Dragan Adzic var rimelig frustrert.

Få sekunder ut i andre omgang økte Vipers sin ledelse, en ledelse de beholdt gjennom hele omgangen. På det meste var de fem mål foran, og ledelsen, og seieren, var aldri truet, selv om Buducnost kom nærmere mot slutten.

Da dommeren blåste av kampen viste tavla 24-19 i Vipers favør - en særdeles solid og viktig borteseier i første kvartfinale i Champions League.
Vipers sikret seg med denne seieren et viktig forsprang i kampen om plass i Final4, og det hele avgjøres i Aquarama i Kristiansand lørdag 13. april.