Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Pliktig rapportering

Alle idrettslag er pliktige til å rapportere medlemsopplysninger til idrettforbundet innen 30. april.

Her er viktig informasjon om pliktig rapportering av medlemsopplysninger til Norges Idrettsforbund og søknad om kompensasjon for moms på varer og tjenester

Dette er en samordnet søknad og rapportering til Idrettsforbundet. I tillegg til rapportering av medlemstall, har idrettslaget samtidig mulighet til å søke om kompensasjon for moms på varer og tjenester. Fristen for søknad om momskompensasjon på varer og tjenester er 15. august 2019, men idrettsforbundet anbefaler idrettslaget å søke om kompensasjon samtidig med rapporteringen allerede nå.

Dette må idrettslagene gjøre innen 30. april 2019 via klubbadmin:
1. Rapportere medlemstall og aktive medlemmer pr. 31.12.18
2. Besvare standardspørsmål fra Idrettsforbundet og aktuelle særforbund
3. Registrere navn og fødselsnummer (11 siffer) på styremedlemmer som er valgt på årsmøtet i 2019
4. Bekrefte idrettslagets kontaktopplysninger, inkludert organisasjonsnummer i Brønnøysundregistrene 

Samordnet søknad og rapportering gjøres ved å logge seg inn på klubbadmin med brukernavn og passord fra Min idrett.

Det er viktig at antall funksjonshemmede (bevegelses-, syn-, hørsel- og/eller utviklingshemming) registreres. Det gjelder både de som er aktive i ordinære treningstilbud og de som er med på tilrettelagte tilbud eller idrettsskoler. Idrettslag får ofte ekstra økonomisk støtte på bakgrunn av registrerte aktive funksjonshemmede.

Tilgang til samordnet rapportering
Styret og medlemsansvarlig kan gjennomføre samordnet rapportering. Registrert leder av klubb kan sende inn nye opplysninger til brønnøysundregistrene.

Support: Videoveiledning for samordnet rapportering finner du her: Samordnet rapportering 2019 Har du problemer med pålogging, kontakt NIFs supportavdeling. Du kan også kontakte idrettskretsen dersom du har spørsmål om rapporteringen.

Bedre klubb
Bedre klubb er et digitalt selvhjelpsverktøy for klubbutvikling. Gjennom å svare på hvordan idrettslaget blant annet jobber med gjennomføring av årsmøter, politiattest og barneidrett skal «Bedre klubb» avdekke styrker og svakheter i idrettslaget.

Alle idrettslag som gjennomfører undersøkelsen vil få en rapport som blir et viktig fundament for å utvikle idrettslaget videre til en «Bedre klubb».

Alle medlemmer i idrettslaget kan gå inn og se på spørsmålene som stilles, men det er kun idrettslagets leder som kan svare på vegne av idrettslaget.

Klikk her for å komme til bedre klubb – logg inn med din MinIdrett-bruker.