Trenerteam Guttelandslaget (LM02)

Ny fransk seier

Det ble en ny, tøff kamp for Guttelandslaget (LM02) mot Frankrike lørdag kveld.

Akkurat som i fredagens kamp, ble det altså tøft for vårt yngste guttelandslag.
Riktignok tok det nærmere fire minutter før Frankrike satte sin første scoring for kampen, men når det til gjengjeld tok Norge drøyt åtte minutter å gjøre det samme, blir det tøft.

Første omgang var tidvis svært bra for de unge, norske guttene. Bakover var det solid, men det hjalp lite når de ikke klarte å sette scoringene framover.
Til pause var stillingen 11-15 i fransk favør, etter at det lenge hadde vært veldig jevnt.

I andre omgang var det tidvis ganske mørkt på Norges banehalvdel. Norge slapp inn scoring etter scoring, og lite stemte, noe Frankrike straffet hardt og dro i fra.

Etter halvspilt andreomgang var Frankrike hele 8 mål foran, og få minutter senere økte de ledelsen til både 9 og 10 mål.
Ved kampslutt var stillingen 23-31 til Frankrike, og Norge måtte se seg slått av et sterkt, fransk lag.
Nikolai Moe ble kåret til Norges beste spiller.

Trener Kristoffer Froestad hadde følgende kommentar om kampen:
- At det ble tøft i dag, kan du sette to streker under. Vi trodde virkelig vi skulle være med i dag, vi var så nære i går uten å få uttelling. Vi var godt forberedt i dag, og vi spilte fornuftig og solid særlig bakover i første omgang. I andre omgang ramlet mye fra hverandre, og vi klarte overhodet ikke å henge med. En ekstremt lærerik kamp for guttene, i helt rå kulisser! Nærmere 1000 tilskuere satte ekstremt gode rammer for denne kampen, det var utrolig moro for alle involverte!

Neste på planen nå for Guttelandslaget er European Open i juli.

Norge - Frankrike 23-31 (11-15)
Boligmappa Arena Larvik
Norges målscorere og lag: Nikolai Moe 5 (IL ROS), Tord Lea Knutsen 5 (Nærbø IL), Aleksander Høiness 3 (Haslum IL), Benjamin Berg 3 (Fjellhammer IL), Jakub Petrzela 2 (Larvik Turn & IF), Kristian Gyberg 2 (Våg IK), Mads Presterud Ødegård 1 (Haslum IL), Tarjei Haugejorden Rist 1 (Vestre Bærum HK), Thomas Stenersen 1 (HK Rygge), Hans Gran (Bækkelagets SK), Erlend Johnsen (Charlottenlund SK), Vidar Hammerfjeld (Bodø HK), Josh Larry Gabula Korsvik (AK-28), Jørgen Lunde Flotve (Stord), Sondre Mikal Solheim (Melhus), Matias Landsrød Haug (Tønsbergs Turnforening).
Frankrikes toppscorer: Servilien Claire 8.
Utvisninger: Norge 6x2 minutter, Frankrike 5x2 minutter.