Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hilde Nord Haugland Innsatsprisvinner 2017
Hilde Nord Haugland Innsatsprisvinner 2017
Foto: Hilde Daae Johannessen

Innsatsprisvinner!

Hilde Nord Haugland, Haugen Idrettslag, ble vinner av Håndballens Innsatspris for 2017.

Prisen på kr 50 000,- ble overrakt av leder av Fondsstyret i Asbjørn Henriksens Fond til Håndballidrettens fremme, Nina Britt Husebø, på Klubbkonferansen i Bergen siste helgen i april. 

Hilde Nord Haugland, Haugen Idrettslag har vært aktiv innenfor mange felt. Hun har selv vært aktiv spiller både i Eid Handball og Haugen IL. Hun startet som trener for aldersbestemte lag i 1977 mens hun fortsatt gikk på videregående skole. Foruten å være mangeårig trener, har Hilde har også hatt rollen som oppmann, vært mangeårig dommer-kontakt, samt vært klubbleder i Haugen IL.
Hilde stiller alltid opp. Hun gjør mer enn man kan forvente av en leder i en klubb. Hun følger opp alle klubbens lag og hun stepper inn som trener om noen ikke kan møte en kveld. Hun har en utrolig oversikt over alle oppgaver som må utføres for at spillere, trenere og andre som er tilknyttet handballaktiviteten skal ha det bra. Hun er flink til å oppmuntre og motivere alle som er med i støtteapparatet rundt handballen.
Hilde engasjerer seg også i samarbeidet med naboklubben og arbeider aktivt mot kommunen for å få til gode treningstider, samt bidrar til å sette fokus på å redusere halleien. Hun er en drivkraft for å få til trivselsskapende arrangementer, og hun er aktiv og deltakende på ulike samlinger som regionen arrangerer. Hilde er unik i måten hun ser den enkelte på, og hun har en egen evne til å løfte alle rundt seg, - både spillere og frivillige. Hun gir de rundt seg tro på egne evner, noe som gjør at de også får lyst til å bidra og gjøre sitt beste.
Norsk håndball og Norges Håndballforbund er helt avhengig av ildsjeler som Hilde, og det går en stor takk til prisvinneren for den innsats hun har lagt ned for barn og unge i svært mange år fra hele håndballfamilien. 

Hvert år deler Fondsstyret i Asbjørn Henriksens Fond til Håndballidrettens fremme ut «Innsatsprisen». Prisen går til en person i håndball-Norge, som over lang tid, har utvist innsats utover det som kan forventes i frivillig arbeid. Prisen er på 50.000 kroner og vinneren skal i samarbeid med sin klubb bruke midlene til å videreutvikle klubbens drift eller i nye prosjekter.

Nina Britt Husebø (t.v.) er leder av Fondsstyret i Asbjørn Henriksens Fond til Håndballidrettens fremme og overrakte Innsatsprisen 2017 til Hilde Nord Haugland (t.h.) under Klubbkonferansen i Bergen.