Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Det blir sen kampstart for Mathilde Rivas-Toft og de andre Larvik-jentene når de kommer til Molde fredag kveld. Foto: Svein André Svendsen
Det blir sen kampstart for Mathilde Rivas-Toft og de andre Larvik-jentene når de kommer til Molde fredag kveld. Foto: Svein André Svendsen

Forsinket kampstart

SAS-streiken gjør at kveldens sluttspill-kvartfinale mellom Molde og Larvik ikke starter klokka 20.00 som planlagt.

Larvik-spillerne er i skrivende stund på vei oppover til Rosenes by – i buss. Valget av transportmiddel tvang seg frem som følge av pilotstreiken i SAS. Reisetiden blir dermed betydelig lengre enn det vestfoldingene hadde planlagt.

Kampen var berammet til å starte klokka 20.00, men det er allerede klart at den blir utsatt. Målet er at den spilles senere fredag kveld. Endelig avgjørelse tas når Larvik-bussen nærmer seg Møre og Romsdal.

Følg med på Norsk Topphåndballs Facebook-side for oppdatert informasjon om kampstart.

Oppgjøret Molde–Larvik er møte nummer to i sluttspillkvartfinalen mellom de to lagene. Molde vant 24-21 i det første oppgjøret, og vil sikre semifinaleplass dersom de vinner i kveld. Ved Larvik-seier blir det en tredje og avgjørende kamp søndag.