André Lindboe. Foto: ØIF Arendal

1-1 i begge semifinalene

ØIF Arendal vant, mens Elverum tapte i den andre semifinalen i herrenes sluttspill.

Arendal-guttene var foran med et par mål på det meste før pause, og ledet 11-9 i Kolstad Arena halvveis. Etter pause var gjestene på det meste fem mål foran (16-11 etter ni minutter), men stort sett var differansen to-tre mål. André Lindboe scoret sju mål for Arendal, som utliknet til 1-1 i kamper.

FyllingenBergen hadde en effektiv slutt på den andre semifinalen mot Elverum og vant 33-29. Dermed står det også her 1-1 i best av fem kamper.

I Bergen hadde begge lag hvert sitt kvarter før pause. Hjemmelaget begynte best og var et par mål foran, før kampbildet snudde og sendte gjestene tilsvarende foran inn mot pause, der det var helt likt på 17-17. Etter hvilen hadde Elverum initiativet til det sto likt igjen på 27-27 seks minutter før slutt. Derfra og inn var FyllingenBergen mest effektive og vant med fire måls margin.

Tredje semifinale er terminfestet til 1. og 2. mai:
1. mai kl. 19.15 i Sør Amfi: ØIF Arendal Elite–Kolstad. Sendes på TV 2 Sport 2 fra kl. 19.00.
2. mai kl. 19.15 i Terningen Arena: Elverum–FyllingenBergen. Sendes på TV 2 Sport 2 fra kl. 19.00.