Uavgjort for U-jentene

U-jentene (LK02) møtte god motstand i Tsjekkia lørdag ettermiddag, i en kamp som til slutt endte uavgjort 26-26.

I andre kamp i turneringen Troeful Carpati Cup i Romania, møtte Norges u-jenter lørdag Tsjekkia.
Etter en soleklar seier mot Italia fredag, var det lørdag duket for et tøffere oppgjør.

Norge hadde god kontroll gjennom første omgang, ledet 6-1 etter godt og aggresivt forsvarsspill som ga flere kontringsmål, og var foran til pause, på stillingen 16-13
I starten av andre omgang tok Tsjekkia kontrollen, og var etter få minutter a jour på 16-16.
Deretter ble det jevnt og spennende resten av kampen, og lagene byttet på å lede.
Det ble spenning til siste sekund - med et direkte frikast til Norge, men kampen endte uavgjort 26-26.

Trener Tore Johannesen hadde følgende kommentar etter kampen:
- Det svingte mye i prestasjonene utover i kampen. Angrepsspillet ble litt stresset i perioder, likevel kom vi ofte til gode sjanser - som vi bommet på. Fanny (Skindlo, bildet) var vår beste i dag, hun styrte angrepsspillet og var solid bakover.

I morgen, søndag, er vertsnasjonen Romania Norges siste motstander. Kampen kan du streame her!