Storhamartap

Ungarske Siófok hadde bare strake seire i gruppespillet i EHF-cup, og beseiret også Storhamar søndag.

Den første kvartfinalen i Boligpartner Arena ble ingen høydare for hjemmelaget på Hamar.

Storhamar startet riktignok friskt. Både det første og andre målet gikk i norsk favør, og midtveis i omgangen var det Siófok-trener Tor Oddvar Moen som var presset til å ta time-out. Det varte siden ikke lenge før det var gjestene som var "mest på". Til pause var de foran med ett, og sifrene 12-13 stod på måltavlen.

I den andre omgangen ble det mange tekniske feil for hjemmelaget, og gjestene var snare med å utnytte Storhamars tabber. Siófok lå fire og fem mål foran i store deler av omgangen. Hele fem mål kom på tomt mål, da Storhamar hadde tatt ut målvakt.

Siófok vant kampen med syv mål og stillingen 31-24. Returkampen spilles allerede neste helg, søndag 10. mars klokken 17:00.

Storhamar - Siófok KC Hungary 24-31 (12-13)