Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mark SIbilia kommer til Topphåndballseminaret 2019
Mark SIbilia kommer til Topphåndballseminaret 2019

Spennende navn

Det er klart for påmelding til Topphåndballseminaret 2019. Ett spennende navn er allerede klart.

I disse dager spikres programmet for Topphåndballseminaret (THS) 2019. Våre egne landslagstrenere vil selvsagt være på plass for å dele av sin kunnskap, og allerede nå kan vi avsløre et spennende navn fra håndball-Europa; Sloveneren Marko Sibila.

Sibila er i dag professor for håndball ved Faculty of Sport University in Ljubljana og Head of Training and Methods i det slovenske håndballforbundet. I tillegg er han tilknyttet det Europeiske Håndballforbundet som EHF-lecture.

Marko Sibila har trent en rekke toppklubber i Slovenia, yngre landslag og herrelandslaget til Italia. Hans kanskje viktigste trenerbidrag var da det slovenske herrelandslaget tok EM-sølv på hjemmebane i 2004.

Nå kan du melde deg på!
Ved å trykke på denne lenken her
kommer du direkte til påmeldingen. Der velger du kategorien «Øvrige deltagere» da de andre er forbeholdt trenere i trenerutdanningen til NHF.

Velkommen til THS 2019 24.-26. mai i Sandefjord!