Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Arendal er seriemester. Bildet er fra en tidligere kamp. Foto: ØIF Arendal
Arendal er seriemester. Bildet er fra en tidligere kamp. Foto: ØIF Arendal

ØIF Arendal seriemester

Elverum måtte vinne hjemme mot ØIF Arendal, men det endte uavgjort 24-24 og Arendal ble seriemester.

Arendals Josip Vidovic måtte ut med en stygg skade like før pause, i en kamp der de to som kjempet om seriegullet fulgte hverandre tett gjennom kampen. Etter uavgjort var det til slutt Arendal som var foran innbyrdes.

– Det er kult å slå Elverum på bortebane og ta gullet. Dette er veldig viktig for å posisjonere seg inn mot sluttspillet, sa André Lindboe til TV 2 etter kampen. Han kom til Arendal fra Elverum foran denne sesongen.

Dette er kampene i sluttspillet: Arendal–Nærbø, Elverum–Bækkelaget, Drammen–Kolstad, Fyllingen–Runar.

Drammen fikk bronse i eliteserien. Halden vant i Bodø, men nådde ikke sluttspillet. Haslum må spille kvalifisering mot Nøtterøy, og Falk og Bodø går ned én divisjon. St. Hallvard og Follo rykker direkte opp.

Eliteserien menn