Silje Waade. Foto: Arild Danielsen

Ny seier til Vipers

Søndag så vi nok en gang en solid gjennomføring av Vipers i CL, da de vant 28-21 mot tyske Thüringer.

Allerede forrige helg ble Vipers klare for kvartfinalen i Champions Leagues, selv om det gjenstod to kamper i hovedrunden. Før dagens kamp mot Thüringer, lå altså Vipers på 2. plass, med like mange poeng (10) som lag tre og fire, hhv. CSM Bucuresti og FTC-Rail Cargo Hungaria.

Thüringer lå sist i gruppen med ett poeng og det lå dermed an for at dette skulle bli en enkel kamp for Vipers. Og det ble det. I første omgang så vi et overlegent Viperslag med Silje Katrine Waade i føringen. På det meste ledet de med 10 mål, takket være et Thüringer som gjorde mange tekniske feil. Gjestene utnyttet dette godt og gikk til pause med en komfortabel ledelse på åtte mål.

I andre omgang var de derimot ikke like overlegene, men Vipers hadde god kontroll hele tiden. Flere spillere fikk prøve seg og alt i alt var denne kampen nok en solid gjennomføring av Vipers, på bortebane.

Silje Katrine Waade ble altså Vipers toppscorer med seks mål.

Vipers tar imot Györ i siste kamp i hovedrunden og den spilles lørdag 9. mars kl. 18:15.

Champions League kvinner, hovedrunde
Thüringer HC – Vipers 21-29 (9-17)

Wiedigsburghalle Nordhausen, Tyskland
1400 tilskuere
Mål Vipers:  Silje Katrine Waade 6, Linn Jørum Sulland 5, Henny Ella Reistad 5, Emilie Hegh Arntzen 4, Malin Aune 3, Jeanett Kristiansen 3, Mathilde Kristensen 1, Marta Tomac 1, Hanna Maria Yttereng 1.
Toppscorer Thüringer HC: Emily Bölk, 6 mål.
Utvisninger: Vipers 2x2 min., Thüringer 3x2 min.