Haslum kunne juble for fornyet kontrakt. Foto: Haslum HK

Haslum holdt plassen

Haslum beholder plassen i eliteserien menn etter seier 28-27 over Nøtterøy i den andre kvalkampen.

Nok en gang skilte det kun ett mål mellom de to lagene. Etter nok en jevn seier over Nøtterøy er det hele avgjort etter to kamper. Kvalifiseringen spilles best av tre kamper, og det skal kåres vinner i hver kamp.

Haslum vant den første kampen etter ekstraomganger, så det var duket for ny spenning på Nøtterøy onsdag kveld.

Hjemmelaget åpnet bra og ledet 5-1, men gjestene snudde kampen og ledet 17-12 til pause. Haslum var oppe i seksmålsledelse (20-14) før det jevnet seg ut igjen. 12 minutter før slutt var det også helt likt, 23-23.

Richard Lindström satte inn sitt tiende mål for dagen da han reduserte til 27-28 tre minutter før slutt, men flere mål ble det ikke og Haslum kunne slippe jubelen løs.