Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr
Annonse:
Rabatt til klubber på kjøp av smittevernutstyr

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bronsejenter!

De norske jentene gjorde en god innsats og vant bronsefinalen i Special Olympics i Abu Dhabi!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Da det gjaldt som mest, fikk vi en velfortjent seier, forteller prosjektleder for inkludering i Norges Håndballforbund, Eva Skei.

I den kjempespennende bronsefinalen tirsdag vant jentene våre 5-4 over Aserbajdsjan.

Motstanderen startet offensivt og gikk raskt opp i en ledelse 2-0. Da begynte skuldrene på jentene våre å heve seg, men slapp seg fort ned igjen da Katrine Simonsen scoret og vi reduserte til 1-2.  Etter pause utlignet vi raskt til 2-2 ved Catarina Larsen.

Aserbajdsjan gikk så opp i ledelse 3-2 og nervene begynte å vise seg hos våre jenter. Men så scoret Anne Emilie Skauge med en suser opp i hjørnet og det sto igjen likt, 3-3. Aserbajdsjan gikk nok en gang opp i ledelsen. I tillegg til at vi nå fikk en utvisning, økte spenningen ytterligere. Katrine Simonsen scoret igjen og det sto 4-4.  

Da det gjensto tre minutter av kampen gikk vi opp i ledelse 5-4, da Catarina Larsen brøt gjennom forsvaret og scoret. Den ledelsen beholdt vi til kampen var slutt og jubelen kunne slippes løs både på banen og på tribunen! Da var det både lykkelige jenter og lagledelse i den norske leiren. 

Les også:
Videre i Abu Dhabi
Jublet etter storseier
Stort tap for Danmark
Norge i bronsefinale