Bronsejenter!

De norske jentene gjorde en god innsats og vant bronsefinalen i Special Olympics i Abu Dhabi!

– Da det gjaldt som mest, fikk vi en velfortjent seier, forteller prosjektleder for inkludering i Norges Håndballforbund, Eva Skei.

I den kjempespennende bronsefinalen tirsdag vant jentene våre 5-4 over Aserbajdsjan.

Motstanderen startet offensivt og gikk raskt opp i en ledelse 2-0. Da begynte skuldrene på jentene våre å heve seg, men slapp seg fort ned igjen da Katrine Simonsen scoret og vi reduserte til 1-2.  Etter pause utlignet vi raskt til 2-2 ved Catarina Larsen.

Aserbajdsjan gikk så opp i ledelse 3-2 og nervene begynte å vise seg hos våre jenter. Men så scoret Anne Emilie Skauge med en suser opp i hjørnet og det sto igjen likt, 3-3. Aserbajdsjan gikk nok en gang opp i ledelsen. I tillegg til at vi nå fikk en utvisning, økte spenningen ytterligere. Katrine Simonsen scoret igjen og det sto 4-4.

Da det gjensto tre minutter av kampen gikk vi opp i ledelse 5-4, da Catarina Larsen brøt gjennom forsvaret og scoret. Den ledelsen beholdt vi til kampen var slutt og jubelen kunne slippes løs både på banen og på tribunen! Da var det både lykkelige jenter og lagledelse i den norske leiren.