Vipersvinning

Jeanett Kristiansen og Vipers tok i mot tyske Thüringer HC til Champions League kamp i Aquarama lørdag kveld.

Vi må helt tilbake til i fjor, til november, for forrige Champions League kamp for Vipers. Den gang vant Vipers 35-27 over FTC-Rail Cargo.

Det var kanskje derfor det tok litt tid før Vipers kom i gang mot Thüringer i Aquarama lørdag. Starten så rett og slett ikke så bra ut. Vipers slurvet fælt i angrep, og brant mye.
- "Vi må bli mer nøyaktige, litt tøffere i forsvar og ikke minst ha mer konsentrasjon i avslutningene", kommenterte Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad til Viasat i pausen., etter en omgang hvor det egentlig bare var Jeanett Kristiansen og Marta Tomac som storspilte.

I den andre omgangen ledet Vipers jevnt med pluss minus fire mål, og Thüringer ble etter hvert både slitne og litt stresset. Vipers vant mange baller i forsvar og bakerst reddet Lunde mye av det som kom forbi forsvaret. Kollektivt viste Vipers seg som verdige vinner av dagens oppgjør. Tross litt kluss helt på tampen, var det hjemmelaget som vant med sifrene 31-24 lørdag.

Vipers har spilt historisk godt i årets mesterliga. Det begynner å lukte kvarftinale i Champions League... Vipers møter Györ på bortebane neste helg.

Vipers Kristiansand - Thüringer 31-24 (16-12)