Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Petter Sørnæs
Foto: Petter Sørnæs

Vant trening

Det ble en drømmekveld for spillerne i Herulf da Joakim Hykkerud ledet treningen.

Herulf var en av to klubber i hele Norge som vant da Posten og Bring inviterte sin ansatte til å søke om å få en håndballstjerne til å lede en trening.  De andre som får besøk er jentespillere født i 2005 fra Lillestrøm.

Strålende fornøyd

Ole Sverre Strand, som jobber med økonomi på Logistikksenter Oslo og som har med håndballspillende tvillinger stakk av med den ene plassen i «Trening med stjernene».

Han var strålende fornøyd med premien.

− Jeg har aldri sett spillerne løpe raskere, sa han, og la til:

− Det er flott at Posten og Bring bruker sponsoratet også på denne måten. Å få møte og trene med en stjerne, er veldig inspirerende for spillerne og for oss som er ledere. De har fått et minne for lang tid fremover.

 

Stor profil

Joakim Hykkerud – med 80 landskamper, VM- og Europacupsølv og proffkarriere i Tyskland, Sverige og Danmark som ballast - ledet spillerne fra Gutter 16 og Gutter 14 gjennom halvannen time med fysisk, teknisk og taktisk trening, og ga gode råd om hvordan de kunne utvikle seg som spillerne. Ikke minst la han vekt på at det for spillerne i den alderen var viktig å være tålmodig dersom de hadde ambisjoner om å bli en spiller på høyt nivå.

− Vi utvikler oss forskjellig, og det er nesten umulig for oss som er her i dag å spå hvem av disse spillerne som har mulighet til å være på landslaget om ti år, sa han.

− Husk også at holdninger til egen trening, til medspillere, trenere, dommere og publikum også er avgjørende for å lykkes, la han til.

Sander Clausen var en av spillerne som fikk glede av Joakim Hykkeruds kunnskap.

− Det var lærerikt og inspirerende. Nå gleder jeg meg til å satse videre, sa Sander – som har plass på Herulfs A-lag som første mål.

Joakim Hykkerud var med på landslagssamlingene i høst, men kom ikke med i troppen som avsluttet VM med sølv søndag.

− Jeg skal tilbake til neste mesterskap. Det betyr bare at jeg må trene enda bedre og enda smartere. Det gjelder for dere også, enten dere bruker å score ti eller ett mål per kamp, sa håndballstjernen til lydhøre Herulf-gutter.

Nye muligheter

Sponsorsjef Jørn Sandvig i Posten og Bring var tilstede under treningen, og var veldig fornøyd med responsen. Han lover at «Trening med stjernene» vil fortsette, og at ansatte i konsernet om en stund vil få mulighet til å melde sin interesse for å få besøk av en kvinnelig eller mannlig toppspiller.