Maria Hjertner hadde fire fine scoringer i første omgang. Foto: Svein André Svendsen.

Ute av EHF Cup

Larvik HK tapte returkampen mot Viborg og har dermed ikke mulighet til å avansere i årets EHF Cup.

Larvik HK leverte en knallsterk første omgang i returkampen mot Viborg i EHF Cupens femte gruppespillrunde. Godt forsvarsspill og innsats i hver duell bidro til at Larvik ledet 7-3 etter seks spilte minutter. Viborg slet med å komme til gode skuddmuligheter og til pause ledet Larvik 17-11.

Etter hvilen fortsatte Larvik med tøft forsvar og godt offensivt spill, og etter 37 minutter ledet de med hele 7 mål. Det holdt allikevel ikke mot Rikke Poulsen, som kom inn i mål etter pause og gjorde mange gode redninger bak et skjerpet dansk forsvar. Midtveis i andre omgang gjorde Larvik flere enkle feil i angrep og Viborg kontret inn tre på rad. Etter 53 minutter og fire raske scoringer fra Moa Högdagl utlignet dermed Viborg, og derfra og ut var hjemmelaget sterkest. Viborg vant til slutt kampen 26-23 og er fortsatt ubeseiret i gruppe C. Håpet om avansement er dermed ute for Larvik HK.

Larvik spiller sin siste kamp i årets EHF Cup mot Kuban på hjemmebane 9. februar kl 16.00.