Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

St. Hallvard-spillerne jubler over at opprykket er klart. Foto: St. Hallvard
St. Hallvard-spillerne jubler over at opprykket er klart. Foto: St. Hallvard

Sikret opprykksplass

St. Hallvard topper 1. divisjon menn fire kamper før slutt og har sikret seg nok poeng til at opprykket er i boks.

Søndagens seier 31-26 borte over Oslo-Studentene ble avgjørende. To poeng der var nok til at en av de to plassene for direkte opprykk var sikret for trener Glenn Solberg og hans spillere. Liungene har vunnet 15 kamper hittil denne sesongen, én kamp har endt uavgjort og to er tapt.

– Opprykk var målsettingen denne sesongen. Vi har hatt noen skader, men vi klarte det likevel. Både spillerne og trenerteamet har gjort en kjempejobb, det er helt perfekt, sier klubbens daglige leder, tidligere landslagstrener Robert Hedin til handball.no.

St. Hallvard er tilbake i Eliteserien etter to sesonger i 1. divisjon. Laget spilte i Eliteserien 2016/17-sesongen, men rykket da rett ned igjen.

– Det kommer ikke til å skje denne gang. Det ser veldig bra ut nå, med nytt sponsorsamarbeid og forsterkninger på gang i viktige posisjoner til vår unge tropp, som også har blitt et år eldre, sier Hedin.

Nøtterøy ligger i øyeblikket på den andre opprykksplassen, men det er jevnt mellom mange lag når åtte poeng fortsatt skal spilles om. Nøtterøy har 25 poeng, og bak dem følger hele fire lag på 22 poeng.

1. divisjon menn