På vei mot kvartfinale

ØIF Arendal gikk seirende ut av første oppgjør mot Dynamo-Victor i 4. runde av Challenge Cup.

Dermed er de ett skritt nærmere en kvartfinaleplass i Challenge Cup og har et godt utgangspunkt før returkampen i Russland neste helg.

Hjemmelaget gikk offensivt ut med en dobbel flyver i første angrep og gikk raskt opp i en tremålsledelse i Sparebanken Sør Amfi. Bakerst stengte Kristijan Jurisic og André Bergsholm Kristensen målet i 7 minutter før Dynamo-Victor fikk sin første scoring på straffekast. Da hadde Kristensen allerede reddet to syvmeterforsøk. Gjestene utlignet etter halvspilt omgang og gikk opp i ledelsen, men det holdt ikke lenge. Etter 23 minutter og to fine straffer fra kampens toppscorer André Lindboe, var ØIF Arendal à jour og gikk til pause med en tremålsledelse på stillingen 13-10.

I andre omgang var hjemmelaget i føringen fra start til slutt. Dynamo-Victor var kun to mål bak flere ganger, men nærmere kom de aldri og ØIF Arendal vant til slutt 27-21.

Seieren gir et godt utgangspunkt før returkampen i Russland lørdag 16. februar kl 17.00 lokal tid. Sammenlagtvinneren går videre til kvartfinalene.