Ettmålsseier!

Storhamar klarte med nød og neppe å beseire Bietigheim hjemme søndag, og sikret med det kvartfinale i EHF Cup.

Selv om det altså til slutt ble seier hjemme i Boligpartner Arena på Hamar, startet det heller dårlig for hedmarkingene.

Bietigheim dro på fra start, og etter snaut ti minutters spill var de i ledelsen 8-3. Storhamars trener Arne Senstad tok da time out - uten at det hjalp nevneverdig.

Få minutter senere var stillingen 12-4 i gjestenes favør, men så kom det fire scoringer på rad fra Storhamar, i tillegg til at målvakt Stine Liden reddet flere skudd.

Til pause var Storhamar «bare» fire mål bak, på stillingen 12-16.

I andre omgang var det Storhamar som satte de to første scoringene, og nerven var på plass i kampen.

Lagene fulgte hverandre de neste minuttene, men stadig med Bietigheim et hakk foran.

Storhamar klarte i midlertid å spille seg opp, og etter drøyt halvspilt andre omgang utliknet hjemmelagets Kristin Venn. Fem minutter før slutt gikk Storhamar for første gang opp i ledelsen på stillingen 27-26, og det var duket for en nervepirrende avslutning.

45 sekunder før slutt hadde Bietigheim mulighet til å punktere kampen, men skuddet ble reddet av Storhamar. Så tok trener Arne Senstad igjen time out, og i løpet av kampens siste 27 sekunder satte Storhamar inn to scoringer, og sikret hjemmeseier 29-28!

Dermed er Storhamar klare for kvartfinale i EHF Cup, selv med èn kamp igjen å spille i gruppespillet.

Lørdag 9. februar tar Storhamar turen til Danmark, for siste kamp mot Team Esbjerg.