Viktig seier for Storhamar

Drømmen om avansement i EHF Cup lever for Storhamar etter seier mot Sports Club Magura Cisnadie.

Etter en solid kamp mot Team Esbjerg som endte med poengdeling forrige helg, var Storhamar Håndball klare for sin tredje gruppespillkamp i EHF Cup lørdag. På motsatt banehalvdel stod rumenske Sports Club Magura Cisnadie som til nå har tapt sine kamper i gruppespillet med 23 og 14 mål.

Storhamar kom best ut av første omgang takket være godt forsvarsspill og ti viktige redninger av Chana Masson. Dermed ledet de 10-7 til pause til tross for slurvete angrepsspill og flere tekniske feil.

Andre omgang var også preget av variabelt offensivt spill av Storhamar, og de slet med å riste av seg hjemmelaget. Det kom seg heldigvis utover i omgangen og gjestene fra Hamar vant de siste seks minuttene 6-1.  Til slutt endte kampen 26-18 i favør Storhamar Håndball.

Allerede om en uke møtes disse lagene igjen i returkampen på Hamar 26. januar kl 18:00.