Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tuven ansatt i NHF

Det er med stor glede NHF kan kunngjøre at Janne Tuven blir ny daglig leder i Region Øst.

Regionen er blant forbundets største, og organiserer håndballaktiviteten for regionens ca. 125 klubber, 2200 spillende lag og 35 000 medlemmer.

– Etter en omfattende prosess som inkluderte mange gode kandidater er jeg veldig glad for at Janne har takket ja, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.

– Jobben som daglig leder i regionen er både krevende og omfattende, men med Janne sin brede bakgrunn er jeg overbevist om at hun vil løse oppgavene på en utmerket måte, til det beste for klubbene og aktiviteten i regionen. Som daglig leder vil Janne også tiltre som regionens representant i den nasjonale ledergruppen i norsk håndball, sammen med sine øvrige kollegaer i forbundets fem andre regioner.

– Jeg gleder meg til et skikkelig comeback, sier Janne Tuven.– Region Øst har mange spennende oppgaver som jeg gleder meg til å bli en del av. Jeg brenner spesielt for barne- og ungdomshåndballen, og vil sammen med gode kollegaer jobbe for videre utvikling innenfor dette området. Spillerutvikling, mindre frafall i ungdomsårene, utdannelse og forenklet klubbdrift er eksempler på områder jeg ser frem til å jobbe med sammen med klubbene, Region Øst og Norges Håndballforbund.

Janne Tuven er et kjent navn for mange som er glad i håndball. Med sin bakgrunn som spiller på både klubb- og landslag, samt nåværende trenerrolle i Øvrevoll Hosle Håndball for yngre lag, tar Janne med seg en god idrettsfaglig ballast inn i rollen som daglig leder.

Kombinert med klubb- og landslagsspill tok Janne siviløkonomutdannelse ved Handelshøyskolen BI. Hun har i tillegg tatt videreutdanning og kurs innenfor blant annet coaching, ledelse og lederutvikling. Janne studerer per i dag idrettspsykologi og mental trening ved Bjørknes Høyskole.

Tuvens nåværende stilling er daglig leder ved Gnist Trening og Helse, med avdelinger på Gjettum og Nadderud i Bærum. Hun vil tiltre sin nye rolle høsten 2019, etter nærmere avtale.